Galaxy S8 kullanıcılarına Google’dan müjde

Date:

Samsung yazılıma ara veriyor

Samsung tarihi süreç içerisinde oldum olası Android ortamda zaten bulunan özelliklere sahip uygulamaları kendi telefonlarına yüklemesiyle suçlanagelmiştir. Fakat firmanın yazılım stratejisi yıllar içerisinde değişime uğradı, ve görünen o ki firma artık en iyi yaptığı şeye odaklanarak yazılım işini başkalarına bırakmış görünüyor. Bu amaçla Google, kendisine ait ‘Play Music’ servisinin dağıtımı henüz başlayan Galaxy S8’de varsayılan müzik oynatıcısı olacağını duyurdu. Oldukça akıllıca bir hareket. Zira bir çok müşterinin, Samsung’un Galaxy telefon sahiplerini kullanmaya alıştırmaya çalıştığı (fakat başarılı olamadığı) Milk Music servisi gibi şeylerdense Google’ın oynatıcısı ile uğraşmaları daha yerinde olacak.

[irp posts=”12705″ name=”Galaxy S8’in gözde uygulaması Bixby’nin ses kontrolü özelliği bahar sonuna ertelendi”]

Dahası Galaxy S8 sahipleri Google Play Music’i kullanmanın bazı ayrıcalıklarından faydalanacaklar. Gogle S8 kullanıcılarının kişisel müzik dolaplarına 100.000’e kadar şarkıyı ücretsiz olarak yüklemelerine izin veriyor. Bu rakam, herkesin sahip olduğu hakkın iki katına denk geliyor. Galaxy S8 aynı zamanda Play Music’in yayın servisine 3 aylık ücretsiz deneme üyeliği fırsatı da verecek. Bu serviste 40 milyondan fazla şarkı ve binlerce düzenlenmiş çalma listesi bulunuyor. Bu üyelik aynı zamanda reklamsız yayın yapan YouTube Red erişimini de kapsıyor (Maalesef sadece yeni kayıt olanlar ücretsiz erişim kazanacaklar).

Son olarak Google Play Music Samsung’un yeni sanal asistanı Bixby’e entegre olacak (Bixby bahar sonunda devreye girdiği zaman). Bixby’e müzik çalmasını başlatmasını söylediğinizde varsayılan olarak Google’ın uygulamasını açacak. Bunu, tercih edeceğiniz başka bir servisle değiştirip değiştiremeyeceğiniz henüz belli olmamakla birlikte Bixby çıktıktan sonra kontrolünü yaptığımızda okuyucularımıza açıklama yapacağız.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...