Game of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Date:

Game of Thrones 7. sezon 4. bölüm yeni sezon fragmanı

Dünya çapında büyük ses getiren ve fenomen olan yabancı dizi Game of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Uzunca bir süre, dizi severler tarafından merak içinde beklenilen Game of Thrones yedinci sezonu her zaman ki gibi gümbür gümbür tüm hızı ile devam ediyor. Game of thrones 7. sezon, bildiğiniz üzere, dizinin diğer sezonlarından daha kısa sürecek. Tadı damağımızda kalacak dersek doğru söylemiş oluruz. Dizinin yapımcıları, Game of Thrones’un yedinci sezonunu yedi bölüm olarak belirledi.

Game of Thrones dizisinin yeni sezon 4.bölüm fragman paylaşıldı

Game of Thrones 7. Sezon kısa sürecek

Game of Thrones’un yedinci sezonu yedinci bölümde son bulacak. Dizi severler ise, bu kadar zaman heyecan içinde bekledikleri dizinin kısa süreceğini öğrenince bir hayli üzüldü. Her yaş grubundan herkesin hayranı olduğu, bir kere izleyince bir daha kopamadıkları dizinin dördüncü bölüm fragmanıda yayınlandı. Game of Thrones 7. sezon 4. bölüm beklenen savaş çok yakında başlayacak gibi görünüyor. Game of Thrones dizisinin yedinci sezon üçüncü bölümü 31 Temmuz 2017’de izleyici karşısına çıkmıştı.

Game of Thrones dizisinin yeni sezon 4.bölüm fragman paylaşıldı

31 Temmuz 2017 tarihinde izleyici karşısına çıkan Game of Thrones’un yedinci sezon üçüncü bölümünün fragmanı izleyenleri büyülemişti. Üçüncü bölümde, iktidar savaşının şiddetlendiğini ve Jon Snow- Khaleesi’nin karşı karşıya geldiği anları görmüştük. Yedinci sezonun üçüncü bölümünün üzerindeki bıraktığı etki henüz geçmeden, yeni bölüm fragmanı ile karşı karşıya geldik. Dördüncü bölümün fragmanı HBO’nun resmi sayfası üzerinden paylaşıldı.

Game of Thrones 7. Sezon 4. Bölümde bizi neler bekliyor?

Peki, Game of Thrones’un yedinci sezon dördüncü bölümünde bizleri neler bekliyor? Dizinin yedinci sezon dördüncü bölüm fragmanından anladığımız kadarı ile, Jon Snow – Khaleesi işbirliğinin sonrasında yaşanacak olayların ayrıntıları gösteriliyor. Hatırlayacağınız üzere, yayınlanan son bölümde yani dizinin yedinci sezon üçüncü bölümünde hanedanlar büyük savaş için işbirliği yapmıştı ve Khaleesi ile Jon Snow arasında yaşanacaklar izleyici tarafından merak edilen bir mesele haline gelmişti. Dördüncü bölümde, bu ikili arasında yaşanacaklara şahitlik yapacağız.

Game of Thrones dizisinin yeni sezon 4.bölüm fragman paylaşıldı

Game of Thrones’un yedinci sezon dördüncü bölümü ne zaman yayınlanacak?

Efsaneleşen dizi Game of Thrones’un yedinci sezon dördüncü bölümü, Türkiye saati ile Pazartesi günleri 04:00’da yayınlanıyor. Amerika’da ise bu Pazar akşamlarına denk geliyor. Game of Thrones yedinci sezon Amerika ile aynı anda saat 04:00’da, Türkçe altyazı desteği ile her Pazartesi beIN CONNECT web ve mobil uygulamalarında yayınlanır iken, akşam saat 22:00’de, Türkçe- İngilizce altyazı ve Türkçe dublaj seçenekleri ile beIN SERIES SCI-FI’da yayınlanmaktadır. Sözü fazla uzatmadan, sizler ile Game of Thrones’un yedinci sezon dördüncü bölüm fragmanını paylaşmak istiyoruz. Aşağıdaki linkten dizinin dördüncü bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...