Game of Thrones’un final sezonundan üzücü haber

Date:

Game of Thrones 8. sezonu sadece altı bölümden oluşacak

Hatırlarsanız David Benioff ve Dan Weiss’in yaptığı açıklamalarla birlikte önümüzdeki Game of Thrones sezonunda final yapılacağını, sezonun iki yarıdan oluşacak on beş bölümden oluştuğunu ve ikinci yarının sekiz bölümden oluştuğunu bildirmiştik. David Benioff ve Dan Weiss’in de katıldığı bir panelde yeni açıklamalarına göre, Game of Thrones serisinin final sezonu sekizinci sezon olacak ve altı bölüm ile serinin en kısa sezonu olacak.

Sezon içerisinde bölümler senaristler tarafından paylaşılıyor

Yazma sürecinin nasıl parçalandığını belirten Benioff ve Weiss, yükün diğer iki yazarla da paylaşılacağını belirtti. Benioff’un açıklamasında, “Dave Hill sezon prömiyerini yazacak, Brian Cogman ikinci bölümü yazacak ve biz de kalan dört bölümü yazacağız.” şeklinde paylaşım yapılmış. Normalde bu dörtlü yazar en başından beri sezonlarda ikiye ayrılarak paylaşım yapıyor. Paylaşımlarını yapmak ise en fazla iki dakikalarını alıyor. Ancak son sezonda süreç biraz daha farklı olmuş. Son sezonu paylaşalım derken, soru cevap şeklinde ben bu sahneyi alayım sen bu sahneyi alırsan diyerekten ancak on sekiz mail silsilesiyle anlaşmaya varılabilmiş.

[irp posts=”7072″ name=”Game of Thrones’un yıldız oyunucusu; “Yedinci sezon aklınızı başınızdan alacak””]

Stark kardeşlerin sunduğu panel oldukça keyifli geçti

Panelin sunuculuğunu Stark kardeşler Arya ve Sansa’yı canlandıran Maisie Williams ve Sophie Turner üslendi. Stark kardeşler yazarlarla sürekli takılarak paneli eğlenceli bir hale getirdi. Benioff, “Sansa’yı sezonun hangi yarısında kimin öldüreceğine dair sürekli kavga ediyoruz.” dedi. Bunun üzerine Weiss, “İkimiz de Sansa’nın çok acı bir şekilde ölmesini istedik.” diyerek gülümsetici bir diyalog yaşandı. Benioff ayrıca İngiliz şarkıcı-yazar Ed Sheeran’ın da yedinci sezonda yer alacağını belirtti.

Game of Thrones’un yedinci sezonu da yedi bölümüyle önceki sezonlardan daha kısa olacak, ancak sekizinci sezondan daha uzun. 16 Temmuzda gösterime girecek ve sondan bir önceki sezon olacak yedinci sezonun nasıl olacağı merakla bekleniyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...