Google Allo mesajlaşma uygulamasına beklenen özellik geldi!

Date:

Google Allo’da artık gelen mesaja tepki verebileceksiniz

Geçtiğimiz yıl, Google tarafından kullanıma sunulan mesajlaşma uygulaması Google Allo’ya yeni bir özellik eklendi. Bildiğiniz üzere, Google Allo, Google tarafından, Android ve iOS platformundaki akıllı cihazlar için geliştirilen bir sohbet uygulamasıdır. Google Allo, WhatsApp başta olmak üzere, anlık mesajlaşma platformlarında sohbet ederken kullanıcıların restoran aramak ya da herhangi başka bir sebepten çok sık ara vermek zorunda kaldığından ötürü ihtiyaç duyulduğunda kullanıcıya yardımcı olan ve sohbeti ara vermeden sürdürmesini sağlayan bir mesajlaşma uygulaması olarak geliştirildi.

Google Allo uygulamasında, akıllı yanıt özelliği ile mesajlara yalnızca bir dokunuş ile karşılık verip, hızlıca “Evet” gibi bir cevap gönderebiliyorsunuz. Akıllı yanıt özelliği ayrıca, gönderilen fotoğraflar için kullanıcının stiline uygun cevaplar da önerebiliyor. Bugün gelen bir haber ise, uygulamaya yeni bir özelliğin eklendiğini bildirdi. Google Allo’ya beklenen özellik mesajlara tepki gösterebilme özelliği eklendi. 14.sürüm olarak tanıtılan bu yeni sürüm ile beraber artık mesajlaşma anlık tepkiler verilebilmesini sağlıyor.

[irp posts=”21296″ name=”Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto G5S Plus’ın yeni görüntüleri sızdı”]

Google Allo’da artık gelen mesaja tepki verebileceksiniz

Bugün gelen bu yeni özellik, Google Allo ve Duo’nun lideri Amit Fulay tarafından Twitter üzerinden doğrulandı. Yeni gelen özellik ile, artık arkadaşlarınızdan gelen mesajlara çeşitli tepkiler verebilecek ve bunu da tek bir harf dahi yazmadan sadece listedeki tepki görsellerinden birini seçerek yanıt verebileceksiniz. Gelen yeni güncelleme ile bu özellik bugünden itibaren dağıtılmaya başlandı. Fakat, tüm kullanıcılara ulaşması birkaç günü alabilir. Güncellemeyi yaptıktan sonra, siz de arkadaşlarınız ile mesajlaşırken anlık tepkiler verebilirsiniz. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...