Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto G5S Plus’ın yeni görüntüleri sızdı

Date:

Moto G5S Plus’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto G5S Plus’tan yeni görüntüler ortaya çıktı. Piyasaya çıkacak olan akıllı telefonun süper şarj özelliğini taşıması bekleniyor. 25 Temmuz 2017 tarihinde Motorola tarafından lansmanı yapılacak olan akıllı telefonun tasarımını gözler önüne seren yeni görüntüler, Slash Leaks tarafından sızdırıldı ve merak içerisinde raflardaki yerini alması beklenen akıllı telefonun çift arka kamera kurulumuna sahip olarak çıkacağı görüntülerden anlaşılıyor.

Lenovo’nun sahibi olduğu Motorola, yeni akıllı telefonunu Moto G5S Plus’ın süper şarjlı bir versiyon olması üzerinde çalıştıklarına yönelik söylentiler dolaşıyor. Görüntülerden birinde, Moto G5 Plus’ın özellikleri arasında Fastboot Flash Mode ekranının olduğu görünüyor. Ayrıntılara göre, yeni akıllı telefon Moto G5S Plus gücünü Qualcomm’un Snapdragon 625 yonga setinden alacak. Ayrıca, cihaz, 4 GB RAM ile desteklenecek. Moto G5S Plus’ta 32 GB’lık dahili depolama alanı da kullanıcılara sunulacak. Sızdırılan görüntülerden ortaya çıkan bir diğer ayrıntı ise, Moto G5S Plus’ın ekranında yer alan EMEA etiketi. Yani, bu etiket, Moto G5S Plus’ın, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da satılacağını gösterir.

Moto G5S Plus’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı

[irp posts=”21290″ name=”Ülkede yasaklanmasının ardından Telegram Endonezya’nın isteklerini kabul etti”]

Görüntülerden elde ettiğimiz diğer bilgi ise, yeni model akıllı telefonun çift arka kamera kurulumu ile piyasaya çıkacağıdır. Moto G5S Plus, 13 megapiksellik bir arka kameraya ve 8 megapiksellik bir ön kameraya sahip olacak. Venture Beat’ın Evan Blass tarafından hazırlanan raporuna göre de, Moto G5S Plus’ın çift arka kamera düzeneği kullanıcılarının görüntülere bokeh efektleri eklemesine olanak sağlayacak.

Yeni akıllı telefonun, Snapdragon 625 işlemcisi, 5.5 inç’lik FULL HD ekranı ve 4 GB RAM ile 32 GB dahili depolama alanının olmasının dışarısında Moto G5S Plus hakkında pek fazla bilgi bilinmiyor. Öte yandan, yeni akıllı telefon, kutusundan Android 7.0 Nougat ile çıkacak. Söylentilere göre, Motorola, yeni akıllı telefonu Moto G5S Plus’ı, 25 Temmuz’da New York’ta duyurmaya hazırlanıyor. Bunun ile birlikte, Motorola, New York’ta sadece bu cihazı duyurmayacak. Şirket, ayrıca, New York’ta ki etkinlik sırasında, Moto Z2 Force ve Moto X4’ü de duyurup, piyasaya sürmeyi planlıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...