Meizu Pro 7’nin resmi tanıtım tarihi açıklandı!

Date:

Meizu Pro 7’nin lansman tarihi belli oldu

Merak içinde beklenilen akıllı telefon Meizu Pro 7’nin lansman tarihi nihayet açıklandı. Şirket, Çinli sosyal site Weibo’ya, 26 Temmuz’da Çin’de bir basın toplantı düzenleyeceğini açıkladı. Bu yılın beklenen telefonları arasında yer alan Meizu Pro 7’nin ortaya çıkan özellikleri adeta rakiplerine meydan okur cinsten. Gelin, lansman tarihi açıklanan bu yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bir göz atalım.

Meizu Pro 7’nin lansman tarihi belli oldu

26 Temmuz’da düzenlenecek olan etkinlikte bütün dünyaya lanse edilecek akıllı telefon Meizu Pro 7, Meizu Pro 7 ve Meizu Pro 7 Plus olarak kullanıcılarının karşısına çıkacak. Ve, yeni akıllı telefon, iki farklı işlemci seçeneği sunacak. Meizu Pro 7’yi ele alalım. Akıllı telefonda, 10 çekirdekli MediaTek Helio X30 işlemcisi yer alıyor. Öte yandan, cihazda 6 GB RAM desteği sağlanıyor. Cihazda, 5.2 inç’lik FULL HD Super AMOLED bir ekran yer alacak.

[irp posts=”21302″ name=”Google Allo mesajlaşma uygulamasına beklenen özellik geldi!”]

Meizu Pro 7 Plus’a göz atacak olursak, bu model de ise, Kirin 960 işlemci yer alacak. Ve, akıllı telefon, 5.7 inç’lik 4K bir ekrana sahip olacak. Söylentilere göre, akıllı telefonun, 12 megapiksellik ve 16 megapiksellik bir çift arka kamerası da mevcut. Cihazda, 128 GB dahili depolama alanı kullanıcılarına sunulacak. Her iki cihaz için de şuan da ortaya çıkan detaylar bunlar ile sınırlı. İlerleyen günlerde, Meizu Pro 7 hakkında bazı yeni detayların daha ortaya çıkması bekleniyor. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...