Google Android Chrome’a yeni bir özellik ekledi

Date:

Çevrimdışı modda sayfa indirme

Her ne kadar Pocket ve Instapaper gibi uygulamalarla gezinti halinde iken ağ bağlantınızın olmadığı zamanlarda web sayfalarını okuyabiliyor olsak da, Google’ın Chrome tarayıcısı da bu özelliği geçtiğimiz Aralık ayında android uygulamasına eklemişti.  Bugün itibariyle firma bu özellik üzerinde biraz oynama yaparak sayfaları indirip çevrimdışı modda okumayı biraz daha kolaylaştırdı.

Chrome’da herhangi bir bağlantı üzerine uzun süreli basılı tutarak ‘indirme bağalntısı’nda yeni bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneği aynı zamanda yeni bir sekme açtığınızda gösterilen sayfa önerilerinin üzerine basılı tutarak da görebileceksiniz. Dahası bağlantınız yokken Chrome’un dinazor resmini gördüğünüz zaman aynı zamanda ‘Sayfayı Daha Sonra İndir’ seçeneğini de göreceksiniz. Böylece sayfa bağlantı sağladınız zaman otomatik olarak indirilecektir. Yapılan tüm sayfa indirmeleri yanında yeni bir çevrimdışı işareti bulunan son yapılan indirmeler listesinde görüntülenebilecek. Bunu görmeniz için yapmanız gereken tek şey, yeni bir sekme açmak.

Artık çevrimdışı iken sayfaları indirmek istediğinizde Chrome arkanızda olacak. Bunun için yapmanız gereken Android Chrome 58 versiyonu ve üzerine sahip olmak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...