Google, Google Play Müzik Uygulamasına 4 ay ücretsiz kullanma fırsatını getirdi

Date:

Google Play Müzik’ten 4 ay boyunca ücretsiz yararlanabileceksiniz

Google, Google Play Müziğe kaydolduğunuz zaman genellikle 90 günlük bir ücretsiz deneme sunar, ancak, şimdi yeni abonelerine fazladan bir ay daha deneme hakkı veriyor. Böylece, Google Play Müzik’ten 4 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanmış oluyorsunuz.

Bu hizmet, kullanıcıların, kendi müzik kitaplıklarından 50.000 şarkıya kadar görüntüleyebilmelerini ve bilgisayarlarında veya mobil cihazlarında özel radyo istasyonlarını dinlemelerini sağlıyor. Fakat, ücretsiz kullanırken karşımıza çıkan bir sorun var; o da tabiki reklamlar. Google Play Müziği ücretsiz kullanan kullanıcılar, mecburen reklamlarla uğraşmak zorunda kalacaktır. Ama, 9.99 dolar (ya da bir aile hesabı için 14.99 dolarlık) bir ücret ödeyen aboneler reklamları önlemiş olacaktır.

Google Play Müzik’ten 4 ay boyunca ücretsiz yararlanabileceksiniz

Ayrıca bu aboneler, 35 milyonun üzerinde şarkı dinleyebilir ve indirebilir. Bunu aynı zamanda çevrımdışı olarakta kullanabilirler. Ve, diğer avantajı ise, bu abonelikle Youtube Red’e erişebilirler.

Google, geçmişte benzer fırsatlar sunmuştu ve Android, anlaşmanın ne kadar süreyle faal kalacağını net bir şekilde belirtmediğini söylemişti. En azından, artık hizmeti denemediyseniz denemek için bir fırsat var önümüzde ve şunu da belirtmek isterim; dört ay boyunca abone olup, bu hizmetten ücretsiz yararlanmanızın sonunda, aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...