Android telefonunuzu kendinize özel olarak tasarlayabilirsiniz

Date:

Kendinize özel Android telefon

Diğer yüz binlerce insan gibi siz de aynı telefonu satın almış olabilirsiniz. Fakat bu, onlardan biri olduğunuz anlamına gelmez. İşte Google’ da bunu ispat etmeniz için yardımcı olmak istiyor. Bu haftasonu teknoloji devi telefon yapımcısı olan firma herhangi eski bir Android’i, ‘kendi’ Android’inize çevirmeniz için yardımcı olabilecek bir araç çıkardı. Her şey, kendinize ait ‘göründüğü gibi çalışan’ bir telefon yapmanıza yardımcı olmayı vadeden #myAndroid websitesi sayesinde.

Kişiselleştirme işlemine başlamak için Android sizi , zevklerinizi ve beklentilerinizi daha iyi anlamak için tasarımlanmış bir dizi sorulardan oluşan #myAndroid Taste Test’inden geçmeye davet ediyor. Google, kullanıcılara ‘önce tıklat, sonra düşün’ mantığı çerçevesinde bu soruları hızlıca ve olabildiğince dürüstçe cevaplandırmanızı bekliyor. Çok renkli mi yoksa tek renkli palet mi, organik mi yoksa geometrik şekilleri mi,ve hatta sandviçinizin nasıl dilimlenmesinden hoşlandığınızla ilgili tercihlerinize dayalı sorular sorulacak.

Nihai hedef, yeni telefonunuzu yeni duvar kağıtlarıyla, simge paketleriyle ve daha fazlasıyla nasıl kişiselleştirebileceğinize karar vermenize yardımcı olmak.

Oldukça uzun olan ve 10 ila 15 soru kapsayan test, konu sadece tasarım estetiğinizle değil, aynı zamanda telefon kullanım şeklinizle ilgili olunca, sıkıcı bir seremoniye dönüşüyor. Daha çok bir oyuncu musunuz, yoksa iş bağımlısı mısınız? Daha çok bilgi peşinde misinizdir, yoksa geniş mi takılırsınız? İşletim sistemine yabancı mısınız, yoksa eski kullanıcılardan mısınız? Google verdiğiniz cevaplara bağlı olarak size farklı bir şey sunacak.

Testi bitirdiğiniz zaman simgeler, duvar kağıdı, ve hatta klavyeniz için bir dizi öneriyle karşılanacaksınız. Eğer sonuçlardan memnun kalmazsanız, nihayet sizi evinizde hissettirecek Android’e kavuşana kadar testi tekrar tekrar yapabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...