Google Resimler paylaşmanız için resim önerecek

Date:

Önerilen Paylaşım

Firma, resimlerin Google Resimler ’den paylaşımını çok daha kolaylaştırmak için yeni yöntemler eklemeye devam ediyor. Ve tabii ki tahmin edeceğiniz üzere yapay zeka destekli olan özellik ‘Önerilen Paylaşım’ adını taşıyor. Sizi resim paylaşmaya davet eden özellik, aynı zamanda paylaşım yapabileceğiniz kişi tavsiyesinde de bulunuyor. Çekmiş olduğunuz resimlerle dolu yeni bir paylaşım sekmesi bulunacak olan uygulama, bu resimleri kimlere göndereceğinizin tespitini makine öğrenimini kullanarak yapacak. Paylaşımın gerçekleştiğinden emin olmak için ‘Resimler’ uygulaması SMS kullanarak paylaşılabilir bağlantıları gönderir. Bu işlemler için arkadaşlarınızın herhangi bir uygulama yüklemesi gerekmez.

Paylaşılan kütüphaneler, resimlerinizin belirli bir kişiyle nasıl paylaşılacağıyla ilgilidir. Paylaşım için başlangıç tarihini filtreleyebilir, yalnızca belirli kişilerle resim paylaşımı yapabilirsiniz. Aynı zamanda yeni resimler yüklediğinizde alıcı düzenli olarak bu durumdan haberdar edilecek. Ve belki de en önemlisi, bu resimler cihazınızla çektiğiniz diğer resimlerle birlikte ana beslemenizde görünecekler.

Ve tabii eğer kendi fiziksel foto albümünüzü yapmak isterseniz bunu da uygulama içinden yapabileceksiniz. Google Resimler’in yapay zekası yine burada da devreye girerek albüme konulacak en iyi resimleri seçiyor. Bununla birlikte albüm için sipariş de verilebiliyor. Fakat Türkiye’de bu uygulama henüz hizmete girmedi.

Ek olarak Google Lens’ de uygulamaya dahil oluyor. Yani, yapay zeka çektiğiniz resimlerdeki binaları belirleyecek, ekran görüntüsünden bilgi derleyecek. Google Resimler’in yeni özellikleri önümüzdeki haftalarda Android ve iOS işletim sistemlerinde uygulamaya konacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...