Google Takvim iOS için nihayet güncellendi!

Date:

iOS için Google Takvim güncellendi

Asla bir toplantıyı kaçırmayacaksınız.

Bildiğiniz üzere, Google Takvim, birçok Google ürünü ile eşzamanlı çalışan bir takvim uygulamasıdır. Google Takvim ile Gmail hesabınızdaki konaklama, konser, iş toplantıları, uçuş gibi planlarınızı takip edebilirsiniz. Aynı zamanda, Google Takvim planladığınız işleri size bildiren bir hatırlatıcı özelliğini de sizlere sunar. Google, bu özelliği ile kullanıcılarına çok kullanışlı bir servis sunuyor. Uzun zamandır iOS için beklenen yeni bir özellik ile Google Takvim güncellendi.

iOS için Google Takvim güncellendi

Uzun bir süre önce, iOS platformuna Widget desteği gelmişti. Ama, Google Takvim uygulamasını kullanan kişiler bu özelliğe erişemiyorlardı. Bu sorun, Google Takvim’in kullanıcıları ile birçok sorun yaşamasına ve eleştiriler almasına sebep olmuştu. Ama, şimdi, bugün yayımlanan bir güncelleme ile bu sorun çözüldü. iOS için Google Takvim güncellendi.

[irp posts=”20730″ name=”Kendi kendini şarj edebilen akıllı saat sizce de harika bir fikir değil mi?”]

Bugün yayımlanan yeni güncelleme ile, Today Widget adı verilen bir özellik de eklendi. Hem iOS için Google Takvim kullanılabilir bir hale gelmiş hem de uygulamaya yeni bir özellik gelmiş oldu. Peki, bu Today Widget adı verilen özellik neye yarıyor? Yeni gelen özellik Today Widget ile, içerisinde bulunduğunuz gün ne gibi etkinlikleri işaretlediğinizi kolay bir şekilde görebilmenizi sağlıyor. Kısacası, hayatınızı daha da kolaylaştırıyor. Güncelleme ve yayımlanan bu yeni özellik bugünden itibaren iOS kullanıcılarına resmi olarak sunuldu. Güncelleme için, itunes.apple.com adresine giriş yaparak ya da App Store’a giriş sağlayarak güncelleyebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...