Hackerlar ‘The Witcher 3’ geliştiricisinin cyberpunk tasarımlarını çaldı

Date:

Oyun yazılımcılarının dikkatine, emekleriniz ziyan olmasın!

Eğer bir cyberpunk oyunu geliştiriyorsanız, görünüşe göre gerçek hayatta bilgisayar korsanlarına karşı daha dikkatli olmanız gerekiyor. Oyun yazılımcılarının dikkatine, emekleriniz ziyan olmasın! CD Projekt Red tarafından atılan bir tweet’te, “tanımlanamayan bir kişi ya da kişiler”, şirketin yeni başlığı olan Cyberpunk 2077 ile ilgili bazı dahili belgeleri izinsiz edindi, denildi. Bu işi yapan kişiler bir şekilde edindikleri materyal için para talebinde bulundular ve talepleri karşılanmazsa materyali halka arz edeceklerini söylediler.Oyun yazılımcılarının dikkatine!

Bu şimdi size detaylarıyla birlikte iyi düşünülmüş bir pazarlama hareketi gibi geliyor olabilir. Ancak şirket “Bu gerçek, bir oyun değil” diyor. Bize de inanmak düşüyor.

Oyun yazılımcılarının dikkatine!

CD Projekt Red’in oyun listesinde açık dünya rol yapma oyunu The Witcher 3: Wild Hunt, 2015 yılında piyasaya çıktığında pek çok ödül kazandı. Bununla birlikte, bir isim değişikliği dışında, Cyberpunk 2077 hakkındaki ayrıntılar oldukça gizlilik içinde yürütüldü. Tüm bunlara rağmen verilere erişilmesine yönelik olarak ekip “uygun yasal merciler” ile bu bilgileri paylaşarak gerekli resmi başvuruları yapmaktan geri durmayacaklarını söylüyorlar.Oyun yazılımcılarının dikkatine!

Varşova merkezli oyun geliştiricisinin bu yetkisiz erişime verdiği toplu yanıt, oyunun profilini yükseltebilir. Bunun yanı sıra, oyunların nihai olarak yayınlanmasını dört gözle bekleyen oyuncuların gözünde sempatik bir görüntü oluşturmasına sebep olabilir. Ancak bunlar birer varsayım. Ne kadar kısa sürede toparlanabilecekleri şimdiden merak konusu.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...