Bu haftaki yeni fragmanlar: The Tick, Dark Tower ve dahası

Date:

Bu hafta ki yeni fragmanlar: The Tick, Dark Tower ve dahası

Temmuz ayının ortasına gelmemizle birlikte film sektörü de artık önümüzdeki sene için film hazırlıklarına başladı. Lafı daha fazla uzatmadan bu hafta fragmanları yayınlanan filmlere geçelim.

The Tick

Amazon,tartışmasız kült bir kahraman olan The Tick’i tekrardan sinemaya getiriyor. Tick kostümünü sırtlanan oyuncu ise ciddi imajıyla tanıdığımız Ben Edlund. 2001 yılından bu yana kendini son derece geliştirmiş bir aktör. Bu arada merak edenler için filmin galası 25 Ağustosta yapılacak.

The Dark Tower

Stephin King’in eserinden esinlenilerek yapılan filmin 2. fragmanı da bu hafta yayınlandı. 4 Ağustos’ta yayınlanacak bu filmde ise Interstellar ( Yıldızlararası ) dan hatırlayacağımız Matthew McConaughey oynuyor. Fakat fragmanda da göründüğü üzere ‘’Hollywood Filmi ‘’ diye tabir ettiğimiz silahların patlaması, olağan üstü özelliklere sahip insanların cool bir ses tonunda konuşup ateş ettikleri filmlerden olacağa benziyor.

The Incredible Jessica James

Jessica Williams’ın oynayacağı ve Netflix tarafından hazırlanan bir komedi filmidir. Jessica isimli bir kadının bir ayrılıktan sonraki hislerini konu alıyor.28 Temmuzda vizyona girecek bu film, modern ilişkileri ve buluşmaları konu alıyor.

Darkest Hour

Daha önceleri Pride and Prejudice’i kusursuz bir şekilde yönetmesinden de tanıdığımız Joe Wright, bu filminde ise Churchill dönemini ele alıyor. Filmin sanat yönetmeni –her ne kadar fragmandan gördüğümüz kadarıyla da olsa- kusursuz bir iş çıkarmışa benziyor. Zaten Joe Wright kötü film yönetmez ve Gary Oldman’de kötü filmde oynamaz. Her ne kadar film için heyecanlanmış olsak da film 22 Kasım’da vizyona girecek.

Awaken

Sanat filmi klasmanında sayılan bu yeni film ise kuzey kutbu spektrumlarından tutun da Hindistan kültürüne, en ücra kalmış amazon köylerinden tutun da modern bir şehrin görüntüsüne kadar her tarzda görüntü barındırıyor. Her ne kadar belki de(buradaki ‘’belki’’ iyimser bir insan olduğum için. Realist olsaydım imkânsız yazardım )Türkiye’de gösterime girmeyecek olsa da, bir şekilde bu filmin izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu arada filmin çıkış tarihi belli değil, 2018 yılında çıkacağı öngörülüyor.

The Deuce

Öncelikle şunu belirtmemiz gerek ki film HBO tarafından yapılmakta. Dolayısıyla film ailenizle izleyebileceğiniz filmler arasında yer almıyor. James Franco’nun 1970’lerde porno sektöründe oynadığını izlemek ister misiniz? Eğer böyle bir şeyi merak ediyorsanız bu film tamamen onunla alakalı.

Birth Of The Dragon

WWE ve Blumhouse şirketlerinin birlikte yaptığı bu filmde Bruce Lee’nin erken dönem kariyeri anlatılmaktadır. Zaten Bruce Lee’nin her filminde olduğu gibi bu filmde de eğlenceli dövüş sahneleriyle seyircinin görsel açlığını gideriyor. Ağustos 25 ise vizyon tarihi olarak belirlenmiş.

Dave Made a Maze

Filmin konusu olarak evinde kartonlardan labirent hazırlayan bir adamın kendi labirentinde mahsur kaldığını söyleyebiliriz. Açıkçası hani bazı filmler vardır ya herhangi bir mesaj amacı gütmez, komik desen değildir. İşte bu tam o tip filmlerden. Filmin izlenme amacı sadece eğlence. 18 Ağustos’ta vizyona girecek.

Kuso

Kesinlikle kült bir film olacak olan filme tamamı sürreal öğeler ve halüsinatif görseller ile dolu. Bazılarına göre korkutucu, bazılarına göre ise komedi filmi olan film görülmeye değer cinsten. 5 gün sonra ( 21 Temmuz ) vizyona girecek olan bu filmi kaçırmayın. Şimdiden iyi seyirler

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...