Halo 6 tamamen Master Chief’e yoğunlaşacak!

Date:

Halo 5’den gelen şikayetler yapımcıların fikrini değiştirdi

Halo 6, adı ne olursa olsun ve ne zaman yayınlanırsa yayınlansın, 2015’te çıkan Halo 5: Guardians fanlarının seriden yeterince kahraman eklenmediği konusundaki şikayetlerinden yola çıkarak, Master Chief’i hikayesinin ve aksiyonunun merkezi yapacak.

Üzen tepki

Serininin geliştiricilerinden Frank O’Connor, GamesTM dergisi ile yaptığı röportajda Halo 5 için, “Sürpriz yaşatacağını düşündüğümüz bir şekilde geliştirmiştik fakat bazı sevenleri ve özellikle Master Chief’in sevenleri için oldukça büyük bir hayal kırıklığıydı. Çünkü onlar daha fazla Chief beklediler. ” demişti.

Master Chief odak

Halo 5 ilk çıktığında oldukça çok sevilmişti. Oyuncular Master Chief ve Spartan Locke arasında zaman geçirdiler. Bazıları bu paylaşımdan rahatsız olmadı ancak durumdan hoşnut olmayanlar bunu dile getirmekten çekinmemişti. O’Connor, Halo 6’ya oynanabilen yeni hiçbir karakter koyulmayacağını ve bunun sebebinin oyuncuların isteği olduğunu belirtti.

O’Connor, “Master Chief’in hikayesine çok daha fazla odaklanacak olmamız muhtemelen Halo 5’den öğrendiğimiz ilk konudur.” diye ekledi.

Halo 6 henüz resmi olarak duyurulmadı ve bu yıl yayınlanması beklenmiyor fakat Haziran 2017’de yapılacak olan E3’de daha fazla bilgi alabileceğimiz söz konusu. Oyun hala geliştiriliyor fakat Şubat ayında 343 Industries’in yöneticisi Bonnie Ross, “Halo 6 ve gelecekteki diğer bütün oyunlarımızın her zaman multiplayer özelliği olacak.” dedi.

[irp posts=”13076″ name=”Bandai Namco’nun merak edilen oyunu ‘Code Vain’ resmen duyuruldu”]

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...