Haziran sonu Tv programı önerilerini kaçırmayın

Date:

Netflix ve Spike’den iki yeni haziran önerisi

Haziran’ı geride bırakmaya oldukça az bir zaman kalmışken sizlere Netflix ve Spike aracılığıyla izleyebileceğiniz 3 Tv programı önerisinde bulunacağız. Eğer evde nasıl vakit geçireceğinizi bilemiyor, işten yorgun argın geldiğinizde kendinizi rahatlatacak bir şeyler yapmak istiyorsanız bu önerimiz tam size göre. Netflix ve Spike’den iki yeni haziran önerisi.

The Mist (Sis)mist

Stephen King’in 1980 hikayelerine dayanan The Mist, Frank Darabont’un 2007 büyük ekran versiyonundan sonra popüler öykünün bir diğer uyarlaması. Bilinmeyen dehşet olaylar dışarıda mı yoksa bizimle birlikte olan güvendiğimiz insanlardan mı geliyor? Hava aydınlanıncaya kadar beklememiz gerekecek. 22 Haziran’da izleyebileceksiniz.

Glowglow
Hulk Hogan ve Randy Savage gibi profesyonel güreşçilerin 80’lerin ortalarına doğru, düşük bütçeli bir kablo TV şovu, bir kadın güreş ligini başlattı. Ünlü oyuncular, modeller ve uzun saçlı dansçıları içeren Güreş Gorgeous Ladies of Wrestling (Glow) yirmi yıl sonra yeniden ekranda. Yirmi yılın ardından bu kadınların hikayeleri Alison Brie’nin (Mad Men) oynadığı kurgusal bir komedi-drama dizisi haline getirildi. Karakteri güçlendirmek için son sahnede ringe çıkıp güreşiyordu. 23 Haziran’da Netflix’te olacak.

Tv programlarına yönelik deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz. Haziran ayının bitmesine kısa bir zaman kala Tv programı önerilerimiz bu iki tanesi ile sınırlı. Ancak temmuz ayında yeniden sizlerle yeni eğlence programlarını paylaşıyor olacağız. İyi seyirler.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...