HBO hacklendi Hackerlar, Game of Thrones’un bilgilerini yayınlıyor

Date:

HBO hacklendi, Game of Thrones bölümleri ve tüm bilgiler bilgisayar korsanlarının ellerinde

Gündeme bomba gibi düşen bir haber ile karşınızdayız. HBO hacklendi ve efsane dizi Game of Thrones hakkındaki tüm bilgiler ve dizinin bütün bölümleri şu an bilgisayar korsanlarının ellerinde. Sadece hackerlar ile mücadele eden platform Netflix değil, buna HBO’da dahil oldu. Hackerlar, Game of Thrones’un bilgilerinin yanı sıra içerisinde Game of Thrones’un yayınlanmamış bölümlerinin olduğu verileri de ele geçirdi.

Hackerlar, HBO’yu hackledi ve Game of Thrones’un bölümleri ellerinde

HBO’nun başı gerçekten dertte! Entertainment Weekly’ye göre, hackerlar, Game of Thrones bilgileri ve GoT’un yayınlamamış bölümlerini içeren tam 1,5 terabyte’lık verilere el koydu. Hackerlar bunları sızdırıcağı yönünde açıklamada bulundu. Ve, gazetecilere bir e-posta gönderdiler. Gazetecilere gönderilen e-postada;

“Tüm insanlığa merhaba! Siber alanın en büyük sızıntılarından biri gerçekleşiyor. Peki, bu sızıntının adı ne? Oh, söylemeyi unuttum. Bu sızıntı, HBO ve Game of Thrones! Sızıntıyı indirebilecek olan ilk insanlar olduğunuz için çok şanslısınız. Keyfinize bakın ve bu yazıyı yayınlayın. Yazıyı en iyi şekilde yayınlayan kişi ile röportaj yapacağız. HBO düşüyor.” Dedi.

[irp posts=”22109″ name=”Game of Thrones 7. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!”]

HBO, teknik ekibinin ve dış uzmanların durumu değerlendirip çözmekte olduğunu söyleyen bir e-posta yayınladı. HBO’nun başkanı ve aynı zamanda CEO’su Richard Plepler, “Bu konuda adım adım ilerleyeceğimize kesinlikle hiçbir şüphem yok. Siber bir kaza yaşadık. Önlemlerimizi alıyoruz ve avukatlarımız da olayı değerlendirip ellerinden geleni yapıyorlar. Bilgi güvenliği HBO için ilk önceliktir” dedi.

Hackerlar, HBO’yu hackledi ve Game of Thrones’un bölümleri ellerinde

Gerçekten durum ciddiyetini koruyor. Hackerler, HBO’ya ağır bir kayıp verdi gibi görünüyor. Çünkü, hackerların şu an elinde sadece Game of Thrones’un ve GoT’un yayınlanmamış bölümlerini bulundurmuyor. Aynı zamanda, hackerların elinde, HBO’nun çalışanlarının verileri ve finansal bilgileri de yer alıyor. Hackerlar, şimdiden bazı bilgileri paylaşmaya başlamış durumda.

Nispeten, hemen hemen aynı şey Sony’nin de başına gelmişti. Ve, teknoloji devi Sony’nin yirmi altı gb’lık verisi hackerların eline geçmişti. Game of Thrones’un şu an için herhangi bir bilgisi veya bölümü yayınlanmadı bu yüzden hackerlar bir blöf yapıyor olabilir. HBO, bu işin içinden nasıl çıkacak merak konusu. Umarım, çalınan verileri geri alabilirler.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...