Hootsuite Snapchat’in analitik cihazını Naritiv’den aldı

Date:

Snapchat ve video büyük firmaların radarına girdi

Hootsuite, şirketlerin ve firmaların sosyal medya platformlarında varlıklarını yöneten bir firma. Bu platform kısa süre önce birlikte çalıştığı firmaların müşterilerini daha iyi takip edebilmek için Snapchat’ın analitik çözümlerini Naritiv firmasından satın aldı.

Naritiv Disney, Greylock ve diğer melek yatırımcılar tarafından toplamda $4 milyon sermayeyle desteklenme teklifini yakın zamanda reddetmişti. Firma bunun yerine analitik aracını satarak “kablolu yayının ne olduğunu bilmeyen bir jenerasyona içerik sağlayacak” bir medya firması olmayı hedefliyor.

Anlaşmanın detayları paylaşılmadı ama Hootsuite’in  Naritiv’e ait öz kaynaklardan veya diğer yatırımlardan almayacağı açıklandı. Hootsuite’in CEO’su Ryan Holmes ve Naritiv’in kurucularından Dan Altmann ortak yaptığı açıklamada, aralarındaki satışın teknolojiden ve firmada çalışan üç personelin transferinden ibaret olduğu vurgulandı.

Hootsuite’in şu anda 15 milyon kullanıcı bulunuyor ve bu kullanıcılardan binlercesi paralı servislerinin kullanıcısı. Müşterileri için idare ettikleri sitelerin arasında Twitter, Facebook ve LinkedIn gibi sosyal medya devleri de bulunuyor. Hootsuite’in bu manevrası hedefini Snapchat platformuna da yönlendiklerinin bir göstergesi.

[irp posts=”11663″ name=”Twitter terörizm destekleyen hesapların peşine düştü”]

“Snapchat bizim radarımıza girmeye başladı” diyen Holmes, “onların ihtiyaçlarına için en iyi platform olmayı hedefliyor ve ileride videonun çok önemli olacağı da kesin” dedi.

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...