HTC U11’in, Sprint, Amazon ve HTC.com aracılığıyla dağıtımı başladı

Date:

HTC U11’in fiyat etiketi ise tam 749 euro

Mayıs ayının içerisinde, HTC’nin U11’ini gerçek amiral gemisi telefonu olarak adlandırdık. ( Bu, çok kötü bir isim olsa da). Hem donanımından hem de çarpıcı profilinden oldukça etkilendik. Şimdi ise, kendiniz için seçme vakti geldi; HTC U11, bugün Sprint, Amazon ve HTC.com aracılığıyla dağıtım yapmaya başladı. Müşteriler bugün Sprint perakende mağazalarında cihazı satın alabilirler.

HTC U11, diğer akıllı telefonlara kesinlikle layık bir rakip. 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, 3.000 mAh pil ve Snapdragon 835 yonga seti ile 2560 x 1440, 5.5 inç dokunmatik ekranıyla birlikte geliyor. Arka kamerası 12 megapiksel ve ön kamerası 16 megapiksel olan iki kamera paketi telefonu tamamlıyor. Telefonun, 3.5 mm’lik jack girişi yani kulaklık girişi yok. HTC U11’de 4G LTE, USB-C, Bluetooth 4.2, Wİ-Fİ 802.11ac, NFC, GPS, GLONASS ve Beidou desteği bulunuyor.

HTC U11’in fiyat etiketi ise tam 749 euro

HTC U11’in sahip olduğu en önemli özelliklerden biri de Edge Sense isimli özelliklerdir. Edge Sense, telefonun çerçevesine yaptığınız basınca göre çeşitli işlevleri yerine getiriyor. Örneğin, çerçeveyi biraz sıkarak fotoğraf çekebilirsiniz. Ayrıca, Edge Sense’I özelleştirme imkanı da mevcut. Edge Sense, yağmurda ve karda eldivenle de çalışıyor.

HTC U11, 169 gram ağırlığında ve 153.9 x 75.9 x 7.9 mm boyutlarında. Android 7.1 Nougat işletim sistemiyle çalışan telefonü IP67 sertifikasına da sahiptir. Yani bu demek oluyor ki, 1 metre suda 30 dakikaya kadar dayanabilir ve toza karşı da dayanıklıdır. Telefonun gümüş, siyah, kırmızı, beyaz ve mavi renk seçenekleri de var. HTC U11’in arka kısmı ise cam. Arka kısım ışığı, hangi açıya bağlı olursa olsun ilginç şekillerde yansıtıyor.

HTC U11’in fiyatı ise 749 Euro. Yani Türk lirasına çevirecek olursak, KDV’siz olarak 2918 TL ediyor. HTC U11, ülkemize ne zaman gelir henüz bilinmiyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...