Huawei, 4D Touch için başvuruda bulundu

Date:

Huawei, 4D Touch için kolları sıvadı

Çin’in akıllı telefon üreticisi Huawei, “Huawei 4D Touch” için tek ticari marka başvurusu yaptı.Uygulama, 9 Haziran’da, Malezya Fikri Mülkiyet Şirketi (MyIPO)’ne sunuldu. MyIPO, web sitesinde henüz bu konuyla ilgili detaylı bir ayrıntı paylaşmadı. Fakat, tek ticari marka açıklaması, Huawei 4D Touch’ın herhangi bir yazılıma ve akıllı telefonlar, akıllı saatler, akıllı bantlar, kameralar, tabletler, gibi her türlü cihaza uygulanabileceğini belirtiyor. Ancak, bu cihazların kaçının gerçek anlamda teknolojiden fayda sağlayacağını zaman gösterecek.

Hatırlayacak olursanız, Huawei 2015 yılında, Huawei Mate S’nin piyasaya sürülmesiyle akıllı telefonlara basınca duyarlı bir teknoloji getiren ilk firma oldu. Mate S modeli, kullanıcılara ekrana dokunurken basıncı değiştirerek çeşitli görevleri yerine getirmelerini sağladı. Bu fikir, daha sonra 3D Touch’ın normal bir parçası olan MacBook’un trackpad’inde Apple’ın Force Touch’ı tarafından esinlenildi. Şimdi ise, görünüşe bakılırsa, Huawei’nin akıllı telefonlara sunmak için, 4D Touch gibi daha büyük ve daha iyi bir şeyi var.

Huawei, 4D Touch için kolları sıvadı

Huawei’nin yakında piyasaya süreceği Mate 10’la birlikte, 4D Touch’ı duyurabileceği tahmin ediliyor, ancak tüm bu sorunların yanıtlarını bir süre daha beklemek zorunda kalacağız. Takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...