Huawei MateBook X Apple’ın 12 inç MacBook’unu andırıyor

Date:

İlk Dizüstü bilgisayarını duyuran ve Microsoft’un dikkatini üzerine çeken Huawei, ilk gerçek Windows 10 dizüstü bilgisayarını tanıtmaya hazır. Huawei MateBook X Apple’ın 12 inç MacBook’unu andırıyor olabilir. Aslında, benzerlik o kadar çarpıcı ki, logolarına bakmadan yanyana koyduğunuzda ayırt edemiyorsunuz. Apple’ın küçük dizüstü bilgisayarına çok benziyor olsa da, MateBook’un aslında birkaç önemli ve yararlı farklılıkları var.

Huawei MateBook X Özellikleri

Güç düğmesine entegre edilmiş parmak izi okuyucusu, yalnızca profilinize girmeyi kolaylaştırmakla kalmaz. Birden fazla kişi dizüstü bilgisayarınızı sık kullanıyorsa, güç düğmesine entegre edilmiş bir parmak izi algılayıcısına bastığında farklı oturumları açabilir.

Huawei’nin 1.2 mm’lik tuş takımı yazmayı rahat hale getiren geleneksel ve alışılmış bir sistem. Klavye suya dayanıklı olduğundan, çalışırken su dökmekten endişelenmenize gerek yok.

Huawei ayrıca, MateBook X’i hız ve performansı vaat eden yedinci nesil Intel Core i7, 8GB RAM ve 512GB SSD ile donatmış.

MateBook X’in pilinin uzun süre dayanması bekleniyor, Huawei bir sarjla 10 saate kadar 1080p video oynatabileceğinizi belirtiyor. Sadece MateBook’un canlı 13 inçlik 2K ekranından değil, aynı zamanda Dolby Atmos ile geliştirilmiş surround ses sistemi sayesinde, multimedya deneyimi takdir edilebilir.

MacBook’da olduğu gibi Huawei’nin dizüstü bilgisayarıda, minimum giriş yuvası ile geliyor. Yalnızca iki USB C yuvası var; bunlardan biri, harici bağlantılar için, diğeri cihaza enerji sağlamak için kullanılıyor. Olası zorlukları hafifletmek için Huawei, her MateBook X ile birlikkte HDMI, USB A, USB C ve VGA için seçenekler sunan bir aparat içeriyor. Maalesef, bu apartta microSD kart okuyucu yok.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...