Bu lamba mikrop öldürüyor

Date:

Aydınlatma ve hijyen bir arada

IllumiBowl’un harekete duyarlı, çok renkli tuvalet gece lambası saçma bir fikir gibi gelmiş olabilir fakat gülmeyin: tuvalete girdiğinizde ışığı yakmayanlardansanız, bu lamba pratik bir çözüm olabilir. Ve görünen o ki yeterince kişi konsept modelden satın almış olacak ki ürünün devamı da geliyor. Firma şimdi mevcut sete antiseptik temizleme fonksiyonu ekleyen ikinci nesil IllumiBowl lamba modelini kitle fonlamasına açıyor.

https://youtu.be/kaCszcXM9H4

Yeni cihaz ultraviyole olmayan yüksek yoğunluklu ışığı bakterileri öldürürken insanlara zarar vermeyen bir diyot içeriyor. Tabii bu tuvaletinizin hemen sterilize olacağı anlamına gelmiyor fakat tuvalet fırçalama sezonları arasında kafanızın rahat etmesini sağlayabilir.

Yeni tasarım aynı zamanda AAA’dan AA bataryalarına geçiş yaparak batarya ömrünü iki katına çıkarıyor. Daha ince tasarımıyla porselen tahtınızın hemen yanında asılı duran zarif bir eşya görünümü kazanıyor. 10$’lık fon destek fiyatı (perakende fiyatının yarısı) bir deneme yapmak için yeterince düşük. Yazımızın yazıldığı sıralarda projenin fonu bütünüyle tamamlanmıştı. Bu nedenle Temmuz’a kadar cihazın elinizde olması ihtimali yüksek.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...