Instagram’ın yeni özelliği bağlantı sorunu yaşayanların beğenisini kazanacak

Date:

Bağlantısız çalışma modu

Facebook’un gelişmekte olan ülkeler için getirdiği bir kolaylık varsa, o da Instagram’ın Android cihazlardaki çevrim-dışı çalışma modu olsa gerek. Facebook’un sahibi olduğu firma (Instagram), düzenlenen F8 konferansında uygulamasının Android versiyonunda bulunan özelliklerin artık çevrimdışı modda da çalışacağını açıkladı. Zaman akışları ve ‘Keşfet’ sekmeleri, mobil veri bağlantısı yokken de görüntülenebilecek. Mobil veri sorunu gelişmekte olan ülkelerde sıklıkla rastlanan bir durum. Diğer yandan, daha önce yüklenen resimler ve profiller ancak internete bağlanıldığında görüntülenebilecek.

[irp posts=”12992″ name=”Artık Instagram’da işaretlediğiniz resimleri özel koleksiyonlara dönüştürebileceksiniz”]

Beğenilen resimlere ‘Kalp’ gönderilebilecek, yorum yazılabilecek, ve istenmeyen kişiler takip listesinden çıkartılabilecekler. Tabii tüm bu eylemler ancak internet bağlantısı sağlandıktan sonra etkinlik kazanacaklar.

Her ne kadar Android cihazlar piyasada daha yaygın oldukları için Instagram bu özelliği şimdilik Android uygulamaları için etkinleştirmiş olsa da, çevrimdışı özelliği iOS uygulaması için de bir dereceye kadar hazır durumda. Bu arada daha önce yüklenmiş olan gönderilmiş mesajlar ve yorumlar da ön bellekte tutulacak, fakat kullanıcıların etkileşimde bulunmaları ancak internet bağlantısı sağlandıktan sonra mümkün olabilecek.

Resim-merkezli sosyal ağ, daha fazla özelliğin çevrimdışı modda kullanılabilir yapılmasının  planlandığını söyledi. Instagram’ın bu özelliği, ön ödemeli internet paketi uygulamalarının olmadığı yerlerde büyük etki oluşturabilir. Bu özelliğin iOS’te de kullanılır hale getirilmesi için çalışmaların yürütüldüğü belirtiliyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...