Instagram’a Hikayem özelliğinden sonra Arşiv özelliği de geldi

Date:

Instagram, profilinizde görmek istemediğiniz ama kaldırmaya da kıyamadığınız fotoğraflarınızı silmek yerine onları saklamanıza yardım ediyor

Silmek istediğiniz fotoğraflarınızı arşivleyin.

Yukarıda görmüş olduğunuz gibi, gecenin bir yarısı evde çekilmiş buzlu kahve karışımının olduğu özensiz bir Instagram fotoğrafınız ya da eski sevgilinizle geçirmiş olduğunuz mutlu tatil fotoğrafınız varsa silmek için hiç uğraşmayın. Çünkü, Instagram yeni arşiv özelliği ile sizi bu sıkıntıdan kurtarıyor.

Instagram, profilinizde görmek istemediğiniz ama kaldırmaya da kıyamadığınız fotoğraflarınızı silmek yerine onları saklamanıza yardım ediyor

Arşiv özelliği, Instagramdaki profil sayfanızı açtığınız zaman, üç nokta seçeneğinin bulunduğu kısımda yer alıyor. Ana sayfanızda olmasını istemediğiniz fotoğraflarınızı, arşiv özelliği sayesinde özel görüntüleme için kullanılabilir hale getirebiliyorsunuz. Bu özellik, Hikayenizde paylaşmak için seçtiğiniz herhangi bir şeyden, birincil Instagram gönderilerinizi farklı bir kategori içerisine sürükler. Ayrıca, kullanıcıların, Hikayem için çektikleri, fotoğraf ve klipleri, profillerine bırakmaktansa, daha kalıcı olarak paylaşmalarını sağlıyor.

TechCrunch sitesinden bir sözcü, arşiv seçeneğinin, sevmediğiniz fotoğraflarınıza kişisel olarak bakmak üzere özel bir alan gönderdiğini söyledi. Şirket, önümüzdeki aylarda arşiv özelliğinin kullanılabilirliğini artacağını ve bu özelliği henüz Instagram sayfalarında görmeyenler için de bunun birkaç hafta içerisinde sağlanacağını belirtti.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...