iOS 11 için hazırlanan bu video bir takım önemli iyileştirmeleri sahneliyor

Date:

Apple birkaç değişiklik dışında 2017’de dişe dokunur bir fark yaratmadı ve şimdi gözler 5 Haziran’daki geliştiriciler konferansında

Viticci ve Sam Beckett iOS 11’de görmek istedikleri bazı değişiklikleri tasarlamak için tekrar bir araya geldi. Sıradan konsept videolardan daha tatmin edici bir tasarım yaptılar.

Bu video, özellikle iOS işletim sistemi ile çalışan iPad üzerine odaklı. Shelf panelinde ilgi çekici yeni özellikler göze çarpıyor. Shelf panelini parmağınızla ekranın üst kısmından indirebilirsiniz. Ayrıca verilerinizi Snippets’e depolayabilirsiniz. Sanki biraz pano yöneticisine benziyor. Uzun soluklu çalışmalarda birden fazla uygulama kullanımının güzel bir yolu olabilir.

Viticci, birkaç yıldır iPad’ini ana bilgisayar olarak kullanıyor. Daha tutkulu başka bir iPad kullanıcısı bulmak zor. Bunu videoyu izlerken de hissedebilirsiniz.

Apple zaten bir sonraki seviyeye geçecektir. Şirketin o kadar çok çalışanı var ki iPad’e özel bir iOS yazılım ekibini bir araya getirmesi hiç de zor değil.

Apple iPad’i gelecekte kullanılacak olan  bilgisayarlar olarak görüyor. Tamamen Mac’lerin yerine geçmese de birçok durumda daha iyi bir seçenek olacak. Apple, bilgisayarların geleceği hakkındaki bu vizyonunu yerine getirmek istiyorsa, iOS’u var olan sınırlarının ötesine geçmesine izin vermesi gerekir.

Büyük ihtimalle Apple 5 Haziran’daki dünya çapında geliştiriciler konferansı olan WWDC programında ana hatlarını açıklayacaktır. Hatta yeni bir iPad modeli bile olabilir. Daha güçlü bir iPad için bu iyi bir fırsat olabilir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...