Just Cause 3, Steam’de kısa bir süre için ücretsiz oldu

Date:

Just Cause 3 oyunu ücretsiz oldu

Aksiyon severlerin bir numaralı oyunu olan Just Cause 3, Steam’de kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor. Avalanche Studios tarafından geliştirilen oyun Just Cause 3 adlı oyun ile aksiyon dolu dakikalar geçireceksiniz. Ama, bildiğiniz gibi, Steam’de olan her indirimin bir sonu vardır. Just Cause 3 oyununun oyun severlere ücretsiz olarak sunulmasının bugün birinci günü. Steam, oyun için ücretsiz sunumun süresini iki gün olarak belirledi.

Just Cause 3 oyunu ücretsiz oldu

Biraz size oyundan bahsetmek istiyorum. Just Cause 3 oyununun hemen ilk dakikasında uçağın tepesine çıkıyorsunuz ve hemen uçaksavarları roket atarlar ile patlatıyorsunuz. Oyun, ikiye ayrılıyor. Rico ile ilk beş dakikanız ve yirminci saatinizin sonu arasındaki tek fark, aksiyonun çok daha fazla çeşitlenmiş olması. Aksiyon konusunda, Just Cause 3 oyununun üstüne çıkabilecek herhangi başka bir oyun yok dersek doğru söylemiş oluruz.

[irp posts=”21801″ name=”USB 3.2 aynı port girişiyle 2 katı veri aktarım hızı sağlayacak!”]

Just Cause 3, Rockstar ve Bethesda oyunları gibi sandbox yapının sonuna kadar hakkını veren bir oyun. Biraz hikayeye göz atalım. Rico’nun macerası uzun süredir ayrı olduğu Medici’ye geri dönmesi ile başlıyor. Oradan ayrı kalalı tam yedi yıl olmuştur ve çoğu şey değişmiştir. Eee, zaman herşeyi değiştirir. General Di Ravello dikdatörlüğünü ilan etmiş ve Medici’ye askerler ile donatmıştır. Ve, Rico, bunun üzerine bir ekip topluyor. Bunlar, Mario, Tom Sheldon, Dimah ve diğerleri. Ve, bu ekip ile yaşadığı yere geri dönüyor. Oyunda, diktatör olan bölgeye gidiyor ve size verilen görevleri yerine getiriyorsunuz.

Just Cause 3 oyunu ücretsiz oldu

Oyundaki, silah sesleri ve patlama efektleri oldukça iyi diyebiliriz. Patlamalı aksiyon filmlerine taş çıkarır cinsten. Eğer bir aksiyon sever iseniz, bu oyun ile oldukça keyifli vakit geçirebilir ve günlük stresinizi atabilirsiniz. GTA oyunu ile benzerliği uzun bir süre konuşulan Just Cause 2 oyununda, bazı şeyler biraz daha abartılı olmuştu. Bu yönü ile de, oyuncular tarafından eleştirilmişti. Ama, Just Cause 3’te herşey yerli yerinde oldu diyebiliriz. Steam tarafından, oyuna yeni olarak eklenen multiplayer modu için ücretsiz olarak sunulan oyunu bugün içerisinde hemen edinebilirsiniz. Gerçi, oyunun fiyatı da o kadar pahalı değil. Just Cause 3’ün fiyat etiketi, 18.75 TL. Eğer, bu fırsatı kaçırırsanız da üzülmeyin. Uygun fiyattan oyunu satın alabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...