Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto X4, Geekbench’te ortaya çıktı

Date:

Akıllı telefon Moto X4, Geekbench testinde görüldü

2012 yılında Google’a satılan Amerikalı mobil cihaz üreticisi Motorola, 2014 yılında Google’dan Çin’li Lenovo’ya geçmişti. O zamandan beridir de kendi markası altında Moto serisi akıllı telefonlar üretmeye devam eden firma, sektöre Moto G serisi gibi oldukça rekabetçi çözümler kazandırdı. İlk taşınabilir telefon, ilk kapaklı cep telefonu ve birçok ilki hayatımıza katan Motorola, yeni akıllı telefonu Moto X4 ile Geekbench testlerinde görüldü.

Lenovo’nun yeni orta-üst seviye olacak olan akıllı telefonu Moto X4, GFXBench testinden sonra şimdi de, Geekbench testlerinde ortaya çıktı. Testlerden sonra yeni akıllı telefon ile ilgili birçok özellikte ortaya çıkmış oldu. Gelin, Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto X4’e biraz göz atalım.

Akıllı telefon Moto X4, Geekbench testinde görüldü

Daha öncede akıllı telefon ile ilgili bir video paylaşılmıştı. Fakat, şimdi testlerden sonra ikinci kez telefonun özellikleri kesinleşmiş oldu. Motorola’nın Moto X4 akıllı telefonu, 2.2 GHz’lik sekiz çekirdekli Qualcomm’un Snapdragon 660 işlemcisi ile piyasaya çıkacak. Bir önceki sızıntı ise, işlemci farklı olarak ortaya çıkmıştı. Belki de, şirket, başka bir akıllı telefon üzerinde de çalışıyor olabilir. Ya da, daha önce ortaya çıkan Snapdragon 630 işlemcisinin yetersiz olduğunu düşündü. Bu konu hakkında bir bilgimiz bulunmuyor. Akıllı telefon, Motorola XT1789 kod adını taşıyor.

Akıllı telefon Moto X4, Geekbench testinde görüldü

Motorola’nın akıllı telefonu Moto X4, 4 GB RAM desteği ile kullanıcılarına sunulacak. Aynı zamanda, cihazda 64 GB dahili depolama alanı da bulunuyor. Ve, yeni akıllı telefonda microSD desteği de bulunacak. Moto X4, 5.2 inç’lik FULL HD bir ekran ile raflardaki yerini alacak. Akıllı telefonun IP68 sertifikası da bulunuyor. Yani, akıllı telefon suya veya toza karşı dayanıklılığını ispatlamış.

[irp posts=”21832″ name=”Just Cause 3, Steam’de kısa bir süre için ücretsiz oldu”]

Motorola’nın Moto X4 akıllı telefonu, 3.000 mAh gücünde bir bataryaya sahip olacak. Akıllı telefonun kamera özelliklerine gelecek olursak, Moto X4’ün arka panelinde yer alacak olan kamera 12 megapiksel ve 8 megapiksellik kameralar olacak. Telefonun ön tarafında ise, 16 megapiksellik bir kamera bulunacak. Moto X4, kutusundan Android 7.1.1 işletimi yüklü olarak çıkacak ve kullanıcılarına sunulacak. Şuan için telefon ile bilgiler bu kadar. Elimize yeni bilgiler ulaşınca sizler ile paylaşacağız. Bizi takipte kalın.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...