Justice League filminin ikinci fragmanı yayınlandı

Date:

Justice League filminin ikinci fragmanı nihayet bekleyenleri ile kavuştu

Batman, Wonder Woman, Flash, Aquaman, Cyborg ve Superman gibi DC karakterlerin hepsinin yer alacağı film Justice League için ikinci bir fragman yayınlandı. Vizyona girecek olan film, DC Genişletilmiş Evreni’nin dördüncü filmi olarak izleyici ile buluşacak. Batman karakterini Ben Affleck, Wonder Woman karakterini Gal Gadot, Aquaman karakterini Jason Momoa, The Flash’ı Ezra Miller ve Cyborg karakterini de Ray Fisher canlandıracak. İkinci yayınlanan fragmana göre, filmde yer alan DC karakterleri, Themyscira adasında bulunan düşmana karşı büyük bir savaş verecekler.

DC karakterlerinin yer aldığı film Justice League, iki part halinde vizyona girmeyecek. Bütün her şey tek bir filmde çözülüp, sonuca kavuşmuş olacak. Ayrıca, düşündüğünüz gibi film tamamen karanlık bir yapıya sahip olmayacak, içerisinde oldukça fazla mizah da yer alacak. Hikaye, Dünya’dan, Atlantis’den ve Amazonya’dan gelen üç ana kutusu etrafında dönecek. Batman, ekibin süper güce sahip olmayan ve en savunmasız karakteri olacağı için birçok farklı zırhı olacak. Justice League’in kullanacağı uçağı Bruce Wayne tasarlayacak. Ve, uçağın adı da “Uçan Tilki” olacak.

Justice League filminin ikinci fragmanı nihayet bekleyenleri ile kavuştu

Film hakkında çıkan bazı detaylara göre de, Ezra Miller’in canlandıracağı The Flash karakteri, uzay maddesinden yapılma bir zırha sahip olacak ve filmin sonunda bu zırh Bruce Wayne tarafından değiştirilecek. J. K. Simmons’ın oynayacağı Komiser Gordon karakteri ise, tamamen çizgi roman görünümüne sahip olacak. Ray Fisher’ın canlandırdığı Cyborg karakterinde de, Ray Fisher’ın zırhı tamamen CGI ile yapılacak ve zırh, siviller arasına karıştığında farkedilmemesini sağlayan bir özelliğe sahip olacak. Filmde yer alacak olan bir diğer DC karakteri ise, karşımıza uzun bir saç ile çıkacak. Film oldukça renkli olacak gibi görünüyor. Justice League filminin soundtrack parçalarını da Junkie XL yapıyor. Ve, filmde rol alacak olan sürpriz bir karakter var. Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Kristofer Hivju, filmde Atlantis krallarından birini canlandıracak.

[irp posts=”21567″ name=”Gençler en çok Facebook ve Instagram’da tacize uğruyor!”]

Ben Affleck, Joblo ile yapmış olduğu bir röportajda; “Batman’in aksiyon sahnelerini Batman v Superman’deki kişiler düzenleyecek. Bu benim fikrimdi ama bana ne derlerse onu yapıyorum. Bu sefer Batman’in dedektifliğini daha çok izleyeceğiz. Bu özelliği sayesinde takım bir araya geliyor. Mizah daha fazla olacak. Sanıyorum ki DC filmlerinin doğası gereği diğer çizgi roman filmlerine göre daha gotik ve karanlık şeyler ortaya çıkıyor. Bir takım olarak uyum sağlamaya çalışıyoruz bu özellikle Bruce için zor oluyor çünkü bırakın takımla iyi geçinmeyi, Alfred’le bile tam olarak iyi geçinemiyor. Ortada Aquaman gibi hayatları boyunca kimseden emir almamış kişiler var ve bu etken ekip arasındaki ilişkileri de etkiliyor. Batman son filmde çok karanlık bir noktadaydı, ölümcüldü. Bu filmde yaptıklarından ve deneyimlerinden ders almış olarak karşımıza çıkacak. Kendisinin ve insanoğlunun doğru yolu bulmasını istiyor” diye açıklamada bulundu. Film, 17 Kasım tarihinde vizyona girecek. Şimdi, yayınlanan 2.fragman ile sizleri baş başa bırakıyorum.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...