Kaptan Jack Sparrow, Ölüler Masal Anlatmaz ile sinemalarda

0
491

Karayip Korsanları’nın yeni filmi vizyon yarışında

Johnny Deep’in beyaz perdeye yansıttığı Kaptan Jack Sparrow karakteri Ölü Adam Masal Anlatmaz’la geri döndü. Rotten Tomatoes’teki değerlendirmeler ve oldukça düşük puanlamaya rağmen gişelerdeki rakamlar aksini söylüyor. ‘Karayip Korsanlölüler masal anlatmaz ile ilgili görsel sonucuarı: Ölüler Masal Anlatmaz’ gişelerde yükselişte ve oldukça revaçta görünüyor.

Karayip Korsanları serisinin beşinci filmi Ölüler Masal Anlatmaz, beyaz perdede oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Rotten Tomates’e göre izlenme oranı %32’lerde kalmış görünüyor olsa da filmi yalnızca Johnny Deep’i görmek için bile gidenler var. (Daha önce izlememiş olanlar bile) Onları suçlayabilir miyiz? Johnny Deep’in canlandırdığı alkolik hafif meşrep ve renkli karakter gerçekten bağımlılık yapan ve izlenilesi biri. Bu yüzden kimse suçlu bulunamaz. Sonuçta sinema eğlendirmeye de yöneliktir.

Karayip Korsanları serisinin beşinci filmi Ölüler Masal Anlatmaz şimdilik daha önceki izleyicileri tarafından izleniyor. Yani bu onu tamamen başarılı yapmıyor. Johnny Deep’i izlemek için gitmek bu filmi ve Franchise’ini başarılı kılmıyor. Şimdilik, bu haftalık değil. İzleyici değerlendirmelerinin yapılmasının ardından hala filme yönelimin devam etmesi durumunda elbette tutumlar değişebilir. Rotten Tomatoes’in bile…

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz