Sega Nomad, oyun konsoluna USB desteği getirdi

0
456

USB’li çalışan Sega Nomad sınırsız oyun oynama imkanı sunuyor

AA pilleri artık unutma vakti geldi. Yani bu demek oluyor ki o demode ve sürekli içi boşalan pillere para vermek zorunda değiliz. Sega Genesis Nomad herkes tarafından oynanmış bir oyun olmasına rağmen pil ömürlerinin 3 saatlik oluşu çileden çıkarıyordu.(1990’ların ortalarında taşınabilir 16 bitlik oyun konsolları vardı) Bu sorun oyun oynarken hep akılları meşgul ediyordu. Ya pil biterse? Ya oyun yarıda kalırsa? Bu yüzden o koca AA piller taşınmak zorundaydılar. İşte bu, oyun oynamak oldukça keyifli bir durumken onu can sıkıcı bir hale getiriyordu. Ancak, USB’li çalışan Sega Nomad oyun konsolu sınırsız oyun oynama imkanı sunuyor.

oyun konsolu nintendo switch ile ilgili görsel sonucuDevamlı pil değiştirmeden ve o çabucak pillere dünya kadar para vermeden kullanabileceğimiz oyun konsolu olsa ne güzel olurdu. Öyle değil mi sizce de?
NeoGAF Catch 22 olarakta bilinen Sega Holic’de bizim gibi düşünmüş olacak ki bu işe bir çözüm bulmuş. Taşınabilir oyun konsolunun USB ile çalışmasına olanak sağlayan homebrew Nomad değişikliğini gerçekleştirdi. Aynı bataryayı kullanarak yalnızca USB kablo aracılığıyla kesintisiz oyunun tadını çıkarabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey USB’nizin bilgisayar ya da telefonunuza takılı olduğundan emin olmanız. Şarjı da olmalı yalnız bunu unutmayın. Sonrası sınırsız oyun oynama konforu ve sizin baş başa olduğunuz an. İster toplantıda, ister evde, okulda. Daha önce deneyimlemediğiniz bir eğlence olacağı kesin…

Nintendo Switch ayarında ancak daha uzun süre oynayabileceğiniz bir platform. Eğer bu eğlenceyi daha da uzatmak isterseniz tek yapmanız gereken güç kaynağınızı sağlam tutmak. Yani bir elektrik kaynağına yakın olursanız, oyununuzun yarıda kesilmesi neredeyse imkansız hale gelir. oyun konsolu nintendo switch ile ilgili görsel sonucu

USB’li çalışan Sega Nomad oyun konsolu sınırsız oyun oynama imkanı sunuyor
Bu sağlanan imkan yalnızca bununla sınırlı kalmıyor. Eğer biraz daha keyfinize düşkünseniz ve oyun kalitesini görselliğiyle sınıyorsanız şimdi iyi dinleyin. Ses ve görüntüyü TV ya da bilgisayar ekranına taşıyıp Genesis oyunlarını buradan oynayabilirsiniz. Yapmanız gereken şey oyun konsolunuz ile ekran arasındaki bağlantıyı kurmak. Bu işlevi USB kablosu ile sağlamalısınız. Bu sayede Nintendo Switch tarzı bir oyun kutusu oluşturabilirsiniz. Hem de kendi tarzınızda ve yalnızca size özel. Kulağa oldukça hoş geliyor.

 

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz