Kodak retro kamerafonuyla ABD’de yeniden trend oluyor

Date:

Kodak’ın bodur boylu retro kamerafonu ABD’ye geliyor

Kodak retro kamerafonuyla ABD’de yeniden trend oluyor

Bugünlerde Kodak adından sıkça bahsettirmiyor olsa da korkmayın ölmedi yaşıyor. Marka eskisi kadar çok aktif olmasa da hayatını devam ettiriyor. Geçtiğimiz yıl Avrupa’da muazzam bir yeni kamerafon bile çıkardı. Kamerafon kelimesi kulağa çok ilginç geliyor değil mi? Tam da Kodak’tan beklendiği gibi şık ve eşsiz bir ürün. Firma kamerafon ile inanılmaz bir çıkış yapmayı ya da özelliklerinin devasa beklentileri karşılayamacağını biliyor. Ancak geçmişteki Ektra modeline doğru bir nostalji yaparak o günlerin tarzını yeniden aramıza döndürüyor. Kodak web sitesine girerek kolayca bu akıllı telefonu edinebilirsiniz.kodak phone ile ilgili görsel sonucu

Şu aralar 1940’lı yılların Ektra kamerasının izinden gelen telefon ABD’ye doğru yol alıyor. Bu demek oluyorki ABD’liler kamerafonu edinmek için beklemek zorunda kalmayacak. Yeni Ektra, 5 inçlik 1080p ekran, 32GB dahili bellek, deka çekirdekli MediaTek Helio X20 işlemci ve 3GB RAM ile kullanıcıları etkileyen inanılmaz özelliklere sahip değil ancak yine de orjinal ve dokusu olan bir ürün. Deri sırt kaplaması ve kamera kısmının gerçek bir kamera görüntüsü taşımasıyla Kodak’ı yansıtan kamerafonlar oldukça fazla talep göreceğe benziyor.

 

İlgili resim
Bunun yanısıra Ektra, Nuga yerine Android Marshmallow ile birlikte geliyor. Ana çizimi 21MP fotoğraf makinesiyle (altı eksenli görüntü sabitleme destekli,daha azı değil) hemen hemen aynı deri sırt kaplamalı dizaynıyla göz dolduruyor.

Kodak şirketi, optik görüntü sabitleme özelliklerine sahip bu kamerafonun bütünüyle entegre bir DSLR arama deneyimine sahip olduğunu ve 4K video çekebileceğini öne sürüyor
Buna karşılık ön yüz kamerası 13 megapiksel, ikisi de çok sayıda kullanıcısı olan Snapseed’i varsayılan fotoğraf düzenleme uygulaması olarak kullanıyor. Şimdilerde çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan akıllı telefon sektörüne rağmen Kodak’ın bu özelliklere sahip ilginç tasarımlı ürün Kodak estetiğini beğenenler için ilgi çekici bir ürün olacağa benziyor.

Bu günlerde daha iyi akıllı telefonlar gördüğümüzde, Ektra’nın o eski zamanlı Kodak estetiğini en çok isteyenler için çekici olacağını tahmin ediyoruz. Eğer kamerafon satın almak isteyebileceğiniz bir ürün ise şirketin web sitesine girerek 400$ ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...