Lenovo K8 Note ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı!

Date:

Lenovo K8 Note modelinin özellikleri belli oldu

Lenovo’nun yeni akıllı telefonu K8 Note ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı. Önümüzdeki yıl piyasaya çıkması beklenen akıllı telefon rakiplerine meydan okuyacak gibi görünüyor. Bildiğiniz üzere, Lenovo, Çin merkezli büyük teknoloji şirketlerinden biridir. Masaüstü Bilgisayar, Dizüstü bilgisayar, El bilgisayarı, Bilgisayar aksesuarları ve donanımlarının üretim ve satışını yaparak dünya üzerinde büyük bir nam kazanan şirket, akıllı telefonları ile de oldukça iyi adımlar atmıştır.

1984 yılında Çin’in Pekin şehirinde Liu Chuanzi ve 11 kişilik dev mihendis ekibi ile kurulan Lenovo, 2009 yılından yapılan araştırmalara göre, dünyanın en büyük dördüncü bilgisayar üretici firması ünvanına sahiptir. Lenovo’nun dünya çapındaki en büyük icatı ise, Google’ın 2012 yılında 12.5 milyon dolara satın aldığı Motorola şirketini 2014 yılında daha gelişmiş bir şekilde Google’dan 2.91 milyar dolara satın alması oldu. Bu açıklamalarımızdan sonra gelelim, önümüzdeki yıl Lenovo’nun piyasaya süreceği akıllı telefonu K8 Note ile ilgili ortaya çıkan bilgilere.

Lenovo K8 Note modelinin özellikleri belli oldu

Lenovo tarafından önümüzdeki yıl piyasaya çıkarılması beklenen akıllı telefon K8 Note, Geekbench testlerinde karşımıza çıktı. Akıllı telefon, 10 çekirdekli olan Helio X20 işlemcisinden gücünü alacak. Ayrıca, cihaz, ARM Mali-T880 MP4 grafik biriminden de güç alacak. Cihaz, Android 7.1.1 Nougat işlemcisi yüklü olarak kutusundan çıkacak ve kullanıcılarına sunulacak. K8 Note, 4 GB RAM ile desteklenecek.

[irp posts=”21785″ name=”Facebook’un TV dizileri, Ağustos ayında başlıyor!”]

Lenovo’nun K8 Note akıllı telefonunun, muhtemelen olması beklenen diğer özellikleri ise, ekranının 5.5 inç’lik FULL HD AMOLED bir ekran ile gelmesi yönünde oldu. Donanımsal açıdan da akıllı telefonda bazı değişikliklere gidilebilir. Akıllı telefon ile ortaya çıkan teknik bilgiler şu an için bunlar ile kısıtlı. Lenovo, önümüzdeki günlerde K7 Note modelini tanıtacak. K7 Note ise, Qualcomm’un Snapdragon 652 ya da Snapdragon 625 işlemci ile çıkacak. Telefonun ekranı ise, 5.5 inç büyüklüğünde olacak. Yeni bilgiler elimize ulaşır ulaşmaz sizler ile paylaşacağız. Bizi takipte kalın.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...