LG Q6 akıllı telefon için ilk promo videosu yayınlandı

Date:

LG Q6 için bugün yeni bir video yayınlandı!

Geçtiğimiz günlerde, sitemizden yaptığımız haberde sizler ile LG’nin üzerinden çalıştığı yeni akıllı telefonu LG Q6’yı paylaşmıştık. Akıllı telefon ile ilgili edindiğimiz bilgiler kısıtlıydı. Ancak, bugün LG, piyasaya çıkarmaya hazırlandığı yeni akıllı telefonu LG Q6 için ilk promo videosunu yayınladı. Böylelikle biz de, Ağustos ayı içerisinde piyasaya çıkacak olan akıllı telefon ile ilgili daha çok bilgi edinme fırsatı bulduk. Telefon ile ilgili önümüzdeki haftalar içerisinde bir video daha yayınlanması bekleniyor.

LG Q6 için bugün yeni bir video yayınlandı!

LG tarafından yayınlanan yeni promo videosundan elde ettiğimiz teknik özelliklere bir göz atalım. Yeni akıllı telefon LG Q6, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 435 işlemcisinden alacak. Promo videosundan elde ettiğimiz en can alıcı özelliği ise, Google Asistan ile eklenilecek olan önemli özellikler oldu. Cihaz, 5.5 inç’lik FullVision bir ekrana sahip olarak kullanıcılarına ulaşacak. Öte yandan, üç model ile piyasaya çıkacak olan akıllı telefon modellerinden Q6 Plus’ta 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olurken, Q6, 3 GB RAM ile desteklenecek ve 32 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Üçüncü model olan Q6a’da ise, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı yer alacak.

[irp posts=”21115″ name=”Facebook’un kamerası ile artık kendi GIF’inizi oluşturabiliyorsunuz”]

Piyasaya çıkacak olan üç modelde de, 3000 mAh’lık bir batarya olacak. LG Q6, LG Q6 Plus ve LG Q6a ismi ile üç model olarak piyasaya çıkacak olan Q6, 5.5 inç’lik 18: 9 FULL HD 2160 x 1080 çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. Ve, üç model de kavisli bir kenar ile piyasaya çıkacak. Alüminyum ile kaplanmış olan Q6, oldukça sağlam ve güçlü bir tasarıma sahip. 13 megapiksellik bir arka kameraya ve 5 megapiksellik bir ön kameraya sahip olan akıllı telefonda 100 derece geniş açı ön kamera da bulunuyor. Lafı fazla uzatmadan, sizleri bugün LG tarafından paylaşılan Q6’nın ilk promo videosu ile baş başa bırakıyorum.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...