LG Q6’nın özellikleri açıklandı, akıllı telefon üç modelden oluşuyor

Date:

LG’nin yeni akıllı telefonu Q6 tanıtıldı

Geçtiğimiz günlerde sitemizde haberini yaptığımız LG’nin yeni akıllı telefonu Q6, GeekBench testinde görülmüştü. Bu test sonucundan akıllı telefon ile ilgili çok az teknik bilgiye ve telefonun tasarımı ile ilgili bilgilere ulaşmıştık. Elde ettiğimiz bilgileri sizlerle paylaştık. Ve, nihayet LG, bugün yeni akıllı telefonu LG Q6’yı resmi olarak tanıttı. Yeni akıllı telefon özellikleri ile adeta sınırları zorluyor. LG Q6, mükemmel fiyatlarıyla da birinci sınıf özellikler sunan ilk telefon olmaya aday gibi görünüyor. Akılı telefon, 18: 9 en-boy oranı dikkatleri üzerine toplarken, alüminyumdan yapılmış sağlam bir çerçeve ile bir FullVision ekran sunuyor.

LG Q6 için en can alıcı nokta ise, akıllı telefonun Q6, Q6 Plus ve Q6a adında üç model ile piyasaya çıkacak olmasıdır. Her bir akıllı telefonda da Full HD çözünürlüklü (1080 x 2160 piksel) 5.5 inç’lik bir ekran bulunuyor. Gücüne güç katmak için de, telefonda Adreno 505 GPU içeren Snapdragon 435 yonga seti kullanılıyor. Ancak, birlikte gönderdikleri RAM ve depolama alanlarında farklılıklar bulunuyor. LG Q6 Plus, 64 GB dahili depolama alanı sunuyor ve 4 GB RAM desteği alıyor. Ve, akıllı telefonun üç renk seçeneği bulunuyor. Bunlar, Astro Siyah, Buz Platinum ve Marine Mavi’dir.

LG’nin yeni akıllı telefonu Q6 tanıtıldı

[irp posts=”20902″ name=”Android, zararlı uygulamalar için bir “panik butonu” üzerinde çalışıyor”]

LG Q6 ise, 32 GB dahili depolama alanına sahip ve 3 GB RAM desteği ile kullanıcılarına sunulacak. Her üç modelde de, az önce belirttiğimiz gibi Snapdragon 435 işlemcisi kullanılırken aynı zamanda her üç modelde de 3,000 mAh’lık bir batarya yer alacak. LG Q6a modelinde ise, 16 GB dahili depolama alanı yer alacak ve 2 GB RAM desteği alacak. Akıllı telefonun mevcut renkleri ise, Astro Siyah, Buz Platin ve Terra Altın olacak. Gelelim akıllı telefonların kamera özelliklerine. LG Q6 serisinin üç modelinde de 13 Megapiksellik arka yüz kamerası bulunacak ve 100 derecelik geniş açılı çekimler yapan 5 megapiksellik bir selfie kamerası yani ön kamerası bulunacak.

Telefonda yer alacak olan kare kamera modu, birden çok kare görüntülerden oluşan kolajlar oluşturmanızı da sağlayacak. Aynı zamanda, her üç model de yüz tanıma sistemi teknolojisine sahip olacak. Kutularından Android 7.1.1 yüklenmiş olarak kullanıcılarına sunulacak. LG Q6, öncelikle Ağustos ayı içerisinde Asya’da piyasaya çıkacak. Ardından ise, Avrupa, Latin Amerika ve Kuzey Amerika’da ki raflarda satışa sunulacak. Telefonların fiyatlandırılması hakkında henüz bir açıklama yapılmadı ancak gelen sızıntılara göre, Q6’nın en pahalısı, Q6a’nın ise en uygun fiyata sahip olacağı söyleniyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...