LG V30 akıllı telefonun satışa çıkacağı tarih açıklandı!

Date:

LG V30 akıllı telefonun çıkış tarihi de kesinleşti

Yaklaşık bir aydır gündeme oturan bir akıllı telefon olan LG V30 hakkında neredeyse her gün bir haber yapılıyor. Geçtiğimiz haftalarda, akıllı telefon ile ilgili merak edilen en önemli soru telefonun LG tarafından ne zaman tanıtılacağı idi. Bu konu hakkında birçok söylenti ortaya atıldı. İnsanlar, artık hangi birine inanacağını şaşırmıştı. Ve, LG, bu duruma son noktayı koymuştu. Geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonu V30’un tanıtım tarihini açıklamıştı.

LG V30 akıllı telefonun çıkış tarihi de kesinleşti

LG’den gelen açıklamaya göre, şirket, yeni akıllı telefonu V30’u, 31 Ağustos tarihinde Berlin’de tanıtacak. Şimdi ise, LG, akıllı telefon için ilan ettiği tanıtım tarihinden sonra, çıkış tarihini de açıkladı. LG’nin yeni akıllı telefonu V3, Güney Kore’de 15 Eylül’de satışa çıkarılacak. Ayrıca, 28 Eylül’de de ABD’de satışa çıkacak ve ön sipariş tarihi de 17 Eylül 2017 tarihi olarak belirlenmiştir. Cihazın, şu an için Avrupa’da ki çıkış tarihi açıklanmadı.

[irp posts=”22041″ name=”Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy X ortaya çıktı”]

LG’nin yeni akıllı telefonu V30’un teknik özelliklerini tekrardan bir hatırlayalım. V30 akıllı telefonu gücünü, Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden alacak ve telefon 4 GB RAM ile desteklenecek. Öte yandan akıllı telefon V30’un en çok dikkat çeken özelliği, cihazın 6 inç kavisli OLED bir ekran ile piyasaya çıkış yapacak olmasıdır. Böylelikle, bu özellik ile de LG’nin ilk 6 inç kavisli OLED ekranlı akıllı telefonu olacak.

LG V30 akıllı telefonun çıkış tarihi de kesinleşti

Akıllı telefon V30’un kullanıcılarına 32 GB dahili depolama alanı sunulacak. Telefon, muhtemelen de microSD desteğini kullanıcılarına sunacak. Ayrıca, cihaz, 18: 9 en ve boy oranı ile raflardaki yerini alacak. Telefonda, kablosuz şarj özelliği de desteklenmiş durumda piyasaya çıkacak. Cihazda, USB Tip C bağlantı noktası ve 3.5 mm bir kulaklık girişi mevcut olacak. LG’nin yeni akıllı telefonu V30, çift kamera ile gelecek ve 3300 mAh’lık bir bataryası olacak.

Telefonda, kamera ve multimedya özellikleri de ön plana çıkacak. Tekrardan hatırlatalım, akıllı telefon V30, Güney Kore’de 15 Eylül 2017 tarihinde satışa çıkarılacak ve ABD içinde 28 Eylül 2017 tarihinde satışa çıkarılacak. Öte yandan telefon, ABD’de 17 Eylül 2017 tarihinde ön siparişe açılacak. Yeni bilgiler elde edince sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...