Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy X ortaya çıktı

Date:

Katlanabilir telefon Galaxy X, Bluetooth Sertifikası alırken görüldü

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bildiğiniz üzere yaklaşık bir kaç senedir katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Galaxy X adını verdiği bu yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu ile ilgili piyasaya sızdırılan herhangi bir bilgi bulunmuyordu. Galaxy X için öğrendiğimiz tek şey, Samsung’un aldığı bazı telifler ve akıllı telefonun konsept çizimleri olmuştu. Ancak, bugün, yeni katlanabilir akıllı telefon Galaxy X ortaya çıktı. Ve, katlanabilir akıllı telefon Bluetooth sertifikası alırken görüldü.

Katlanabilir telefon Galaxy X, Bluetooth Sertifikası alırken görüldü

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon pazarında önemli bir noktaya adım basacak olan yeni modeli hakkında ser verip sır vermiyor adeta. Bir sızıntıya göre, Samsung, katlanabilir akıllı telefonu Galax X için büyük ve önemli bir AR-GE bütçesi ayırmış olması yönünde. Bugün elimize ulaşan bir diğer sızıntıya göre de, Bluetooth sertifikası alırken yakalanan yeni katlanabilir akıllı telefon Galaxy X’in, bu sertifikayı Bluetooth SIG’den aldığı yönünde.

[irp posts=”22010″ name=”PlayStation Plus Ağustos ayı ücretsiz oyunları açıklandı”]

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X, SM-G888N0 model numarası ile sertifika alırken ortaya çıktı. Şu an için akıllı telefonun, teknoloji devi Samsung’un herhangi başka bir modeli ile benzerlik göstermediği söyleniyor. Daha önceden de, SM-G888N0 model numarası bulunan katlanabilir akıllı telefon, Wi-Fi Alliance üzerinden Wi-Fi sertifikası almıştı. Wi-Fi sertikası alan Galaxy X’in, Android 6.0.1 ile çalışacağı belirtilmişti.

Katlanabilir telefon Galaxy X, Bluetooth Sertifikası alırken görüldü

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu olacak olan Galaxy X’in, Bluetooth sertifikası alırken ortaya çıkan yeni ayrıntısı, telefonun Bluetooth 4.2 ile çalışıyor olması. Bildiğiniz üzere Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bundan önceki Galaxy S8 gibi akıllı telefonlarında her zaman Bluetooth 5.0 kullanıyordu. Bu kadar uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X’de neden daha eski bir teknoloji olan Bluetooth 4.2’yi seçti bilemiyoruz. Yakın zamanda daha net bir bilgi ediniriz umarım. Bunun dışında, akıllı telefona yönelik başka bir teknik detay ortaya çıkmadı. Zaten, Samsung da hala yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X için bir açıklamada bulunmadı. Ama, bu fırtına öncesi sessizlik gibi görünüyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...