Logitech’ten kablosuz self-charging fare

Date:

Logitech PowerPlay

Logitech’in bu yılki E3’te ana misyonu oyunculara, kablosuz farelerin, kablolular kadar, hatta bazen daha da etkili olabileceklerini ispatlamaktı. Firma E3’te iki yeni ürününü açıkladı: Birincisi, düşük gecikmeli kablosuz iletim teknolojisi olan Lightspeed, diğeri ise pad üzerinde hareket ederken kendi kendine şarj olabilen Logitech PowerPlay. Her ikisi de oyuncuların kablosuz fareler hakkındaki temel şikayetlerine çözüm getiriyor: fareler yavaş oldukları gibi her an pilleri bitebiliyor.

Logitech PowerPlay

PowerPlay ikilinin en merak uyandırıcı olanı,  zira daha önce bu tip bir fare hiç görmemiştik. Yüksek teknolojili bu fare ile kablosuz olarak şarj yapabilirsiniz. 100$ değerinde olan PowerPlay’in 2 pad’i var (biri yumuşak, diğeri sert). Ve aynı zamanda bir de bu padlerin altında bulunan şarj etmeyi sağlayan altlık. Elektromanyetik rezonans tekniğini kullanarak farenin dolu kalmasını sağlayan altlık, bu haliyle Nikola Tesla’nın kablosuz elektrik vizyonunun gerçekleştirilmiş olduğunun bir ispatı gibidir.

Logitech yetkilileri Lightspeed versiyonunun önceki modellerinin de oldukça düşük gecikme hızında olduklarını, fakat bu modelle huzursuz oyuncuları memnun etmek için bir adım daha ileri gittiklerini söylüyorlar. İki yeni model piyasaya süren firmanın G703 modeli 100$, G903 modeli ise 150$’a mal olacak. Yeni teknolojiyi destekleyen fareler aynı zamanda PowerPlay entegrasyonunu da içeriyorlar. Logitech bu yaklaşımla oyuncuların hem yeni fareye, hem de kablosuz şarj olan modele yatırım yapmalarını amaçlıyor. Pahalı bir teklif olmakla birlikte, son model fare ve klavyelere yüksek miktarlar ödemeye alışkın olan oyuncular için engel teşkil etmeyecektir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...