Logitech’ten çok sayıda PC kontrolü sağlayacak yeni fare modelleri

Date:

Yüksek DPI

Bir çok fare, aynı anda tek bir PC ile eşleştirileceği varsayımı üzerine tasarlanır. Fakat bugünlerde geçerliliğini kaybediyor. Zira bir çoklarının birden fazla sisteme sahip olma ihtimali yüksek. Bu sebepledir ki Logitech üzerine düşeni yapmaya azmetmiş ve bu konuda bir şeyler yapmaya karar vermiş. MX Master 2S (resimde solda görülen) ve MX Anywhere 2S (doğal olarak sağdaki) yeni bir yazılım olan Flow’u destekliyorlar. Bu yazılım bir fare ile aynı anda üç bilgisayarı kontrol etmenize olanak sağlıyor. Bu fareyi bir bilgisayardan diğerine dosya kopyalamak için kullanabilirsiniz. Böylece kahve molası için ofisten çıkmadan önce herhangi bir belgeyi dizüstü bilgisayarınıza atabilirsiniz.

[irp posts=”7245″ name=”Logitech Brio dünyanın ilk 4K webkamerası”]

Tabii fareler sadece bir takım yazılım tertipleriyle çalışmıyorlar. Her iki MX modeli de hassasiyet konusunda büyük bir sıçrama gerçekleştiriyor (1.600 DPI’dan 4.000 DPI’a) ve tek pille 70 güne kadar çalışabiliyorlar. MX modelleri arasındaki en büyük farklılıklar, nerede kullanacağınıza bağlı olarak değişiyor. Master 2S büyük bir ergonomik rahatlık ve hızlı kaydırma özellikleriyle masa üstü modeller için tasarlanmış olup, Anywhere 2S ise daha çok taşınabilir cihazlar için tasarlanmış.

Fareler Haziran ayında 3 farklı renk seçeneği dahilinde çıkacaklar (siyah, mavi ve beyaz). MX Anywhere 2S 80$, Master 2S ise 100$ fiyatla satılacak. Açıklığa kavuşturmak için söylüyorum; Flow yazılımını kullanmak için bu pahalı farelere ihtiyacınız yok. M585 ve M590, benzer bir kontrol imkanını 40$’a sunuyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...