Motorola’nın yeni akıllı telefonu Z2 Play’in ilk görseli ortaya çıktı

Date:

Moto Z2 Play , yüzde 20 oranında küçülmüş pil kapasitesiyle karşımıza çıkıyor

Bildiğiniz üzere, Motorola’nın ilk Z serisi akıllı telefonları oldukça etkileyiciydi. Üst düzey donanım özellikleriyle dikkat çeken Moto Z modeli, 5.5 inç ekranda Quad HD çözünürlük sunuyordu. Daha sonra ise, Moto Z Play piyasaya çıktı. Oldukça hızlı olmasına rağmen fiyatı çok makuldü. Ve, Moto Z Play, pil kapasitesi bakımından oldukça güçlüydü. Ancak, Moto Z2 Play’de durum böyle değil. Bu yeni telefonun pil boyutu yüzde 20 küçülmüş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu durum, kullanıcılarını memnun eder mi bilemeyeceğim.

Moto Z2 Play , yüzde 20 oranında küçülmüş pil kapasitesiyle karşımıza çıkıyor

Motorola’nın yeni akıllı telefonu; Moto Z2 Play, TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Ve, böylelikle, telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar da ortaya çıktı. Moto Z2 Play, halihazırda Moto Z kullanan kişilere oldukça tanıdık gelecektir. Çünkü, Moto Z2 Play karşımıza, Moto Z’nin daha yuvarlak düğmeli sürümüyle çıkıyor. Ayrıca, her ikisi de 5.5 inç Süper AMOLED ekrana sahip. Ancak, Z2 Play’in paneli 1080p’de çalışıyor olacak. Aynı zamanda, Moto Z2 Play, diğer serilere kıyasla daha ince bir yapıya sahip. Bazı insanlar, bu açıdan, telefonu fazla ince bulabilirler. Ama eminim ki, bu inceliği seven çok fazla sayıda insan da olacaktır.

Moto Z2 Play’in diğer özelliklerine bakacak olursak, Z2 Play, Snapdragon 626 işlemciye sahip olup, 4GB RAM ve 64 GB depolama seçeneği de mevcut olacak. Arka kamerası 16 mega piksel ve ön kamerası da 12 mega piksel ile kullanıcılarını memnun edeceğe benziyor. Ve, bir diğer önemli özelliği ise, parmak izi okuyucu sensöre sahip olmasıdır. Motorola’nın bu yeni akıllı telefonu, güvenlik konusunda çok önemli özelliklere sahip olacak.

Moto Z2 Play’den yüksek satış rakamları bekleniyor. Ancak, şunu söylemek isterim ki, Moto Z Play kullanan bir çok insan, telefonlarını yükseltmeyi düşünmüyor. Bunun nedeni ise apaçık ortada; küçülmüş pil kapasitesi.

 

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...