Belgenizi taradıktan sonra düzenleme yapıp, PDF olarak kaydedin

Date:

Bulut sunucudan erişim imkanı

Adobe fiziksel belgelerinizin üzerinde değişiklik yaparak PDF formatına dönüştürebileceğiniz ‘Scan’ adlı yeni bir yöntemi kullanıma sunuyor. Üstelik tamamiyle ücretsiz. Firmanın yayınladığı yeni mobil uygulama ‘Scan’, Android ve iOS platformlarda çalışan bir uygulama ve yalnızca telefonunuzun kamerasıyla çekmiş olduğunuz belgenin dijital bir kopyasını oluşturuyor. Office Lens’ de dahil olmak üzere piyasada bir yığın tarayıcı uygulaması mevcut. Google drive’da bile Android cihazlar için dahili tarama özelliği var. Bununla birlikte bu uygulama özellikle Adobe’un uygulamalarını geniş anlamda kullanıyorsanız mükemmel bir uygulama. Zira taramalarınızı otomatik olarak Adobe Document Cloud’a attığı için daha sonra bunlara herhangi bir telefon ya da tabletten, ya da bilgisayardan tekrar erişebilirsiniz.

[irp posts=”11806″ name=”Adobe dijital işletmelerini tek bir cloud platformda birleştiriyor”]

Dosyalarınızı Adobe Acrobat’ta değiştirebiliyorsunuz fakat dijital metinleri editlemek ve belgelerinizi içinizden geldiği şekilde düzenlemek için Acrobat Pro DC için ödemek yapmak durumunda kalıyorsunuz. Sıradan bir tarayıcı uygulaması ise aradığınız, sorun etmenize gerek yok. Ama taradığınız PDF’leri işiniz ya da okulunuz için hazırlamak üzere düzenlemek durumunda kalırsanız, o takdirde aylık 15$ ödemeniz gerekiyor.

Yapmış olduğumuz birkaç denemeye dayanarak Scan uygulamasının bu noktada mükemmel olmaktan uzak olduğunu söyleyebiliriz. Belgeleri tanımada güçlük çeken uygulama, çıktısı alınan metin kutularını ya da tabloları kırpmaya meylediyor. Taramanın mükemmel olmadığı durumlarda her zaman için çekimi döndürerek PDF formatında kaydetmeden önce bazı küçük değişiklikler yapma imkanınız var.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...