Meizu Pro 7’nin yeni sızdırılan görüntüleri dikkatleri üstüne çekti

Date:

Meizu Pro 7’nin yeni sızdırılan görüntüleri dikkat çekici

Birkaç ay önce gelen sızıntı ve söylentiler, Meizu’nun, Xiaomi’nin neredeyse çerçevesiz akıllı telefonu Xiomi Mi Mix benzeri bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı yönündeydi. Meizu Pro 7’nin yeni sızdırılan görüntüleri ise dikkatleri üstüne çekti.

Meizu yeni amiral gemisi Meizu Pro 7’yi çok yakında satışa çıkaracak. Bu yıl içinde piyasaya sürmesi beklenmiyordu. Bu kısa zaman zarfı herkes için sürpriz oldu. Akıllı telefon, henüz Meizu tarafından tanıtılmadı ama gelen sızıntılar sayesinde telefon hakkında pek çok detay ortaya çıkmaya devam ediyor. Ve, en son sızıntı da, yeni amiral gemisinin arka panelini net bir şekilde gösteriyor. Bu sızıntılarda olmasa, piyasaya çıkacak telefonlar hakkında bir bilgimiz olamayacak. Gelen bu yeni görüntü ile birlikte, telefonun arka yüzünde ikinci bir ekran olacak mı sorusunun cevabını veriyor. Evet, görüntüde gördüğünüz üzere, telefonun arka panelinde ikinci bir ekran daha yer alıyor.

Meizu Pro 7’nin yeni sızdırılan görüntüleri dikkat çekici

Meizu Pro 7, çift ekran özelliği sayesinde, son dönemde çıkan yeni akıllı telefonlara göre fark yaratmayı başardı gibi görünüyor. Akıllı telefonda, birçok özellik yer alacak. Örneğin, cihazda, fotoğraf çekme ve arama yapma gibi işlemler için kısayollar bulanacak. Meizu Pro 7, kullanıcılarına oldukça kolaylık sağlayacak. Öte yandan, akıllı telefonun arka yüzünde yer alan e-ink ekranda; hava durumu, tarih ve ssaat gibi bilgilere yer veriyor olacak. Meizu Pro 7, tam 5.2 inch AMOLED bir ekrana sahip olacak. Ayrıca, telefonda 3D Touch özelliği de bulunacak. Bu yeni sızdırılan görüntüyle akıllı telefonun çift kameraya sahip olacağı da netleşmiş durumda. Telefonun ne zaman tanıtılacağına dair kesin bir tarih yok. Meizu’dan yeni bir haber bekliyoruz. Elde ettiğimiz bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...