Meizu X2 yeni akıllı telefon yuvarlak arka ekranı ile ortaya çıktı

Date:

Yuvarlak arka ekranlı Meizu X2 ortaya çıktı

Bildiğiniz üzere, Meizu markası, bu zamana kadar Çin’de, Apple iPhone fabrikalarında üretilen bir marka olmuştur. Ve, açıkçası ülkemizde de bu markanın adı daha düne kadar pek fazla bilinmiyordu. Ancak, tabii, ülkemizde pek fazla bilinmemesine rağmen, Çin’de en çok bilinen iyi markalardan biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Son zamanlarda adını oldukça sık duyduğumuz firma, geçtiğimiz günlerde resmi olarak Meizu Pro 7 adlı akıllı telefonunu tanıttı. Şimdi ise, arayı çok fazla soğutmadan yuvarlak arka ekranı bulunan yeni akıllı telefonu Meizu X2 ile ortaya çıktı.

Meizu X2 yuvarlak arka ekranı

Meizu X2 özellikleri neler?

Geçtiğimiz günlerde Meizu’nun tanıtımını gerçekleştirdiği Meizu Pro 7 adlı akıllı telefonun birçok özelliği de ortaya çıkmıştı. Biraz bu özelliklerden bahsetmek isterim. Çünkü, yeni ortaya çıkan akıllı telefon Meizu X2’nin de buna benzer özelliklere sahip olması bekleniyor. Tabii, görsel tasarımı dışında. Sadece teknik özelliklerden bahsediyoruz. Gelin, öncelikle, yeni tanıtılan akıllı telefon Meizu Pro 7’nin teknik özelliklerini bir hatırlayalım.

Yuvarlak arka ekranlı Meizu X2 ortaya çıktı

Geçtiğimiz gün tanıtıma çıkan Meizu Pro 7’nin öne çıkan ilk özelliği, cihazın arka panelinde yer alacak olan ikinci ekranı. Telefon bu özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Meizu Pro 7, iki farklı model ile satışa sunulacak. Ayrıca, 1.9 inç’lik arka ekranının yanında 5.2 inç’lik bir ana ekranı da mevcut olacak. Akıllı telefon Meizu Pro 7’nin işlemcisi ise Helio P25 işlemcisi olacak.

[irp posts=”19817″ name=”İşte, Meizu Pro 7 ve Pro 7 Plus fiyatı ve özellikleri”]

Meizu’nun akıllı telefonu Meizu Pro 7, 4 GB RAM ile desteklenecek ve cihazın 64 GB dahili depolama alanı olacak. Muhtemelen de cihaz, microSD desteği ile desteklenecek. Ancak, şu an bunun için bir bilgi elimize ulaşmadı. Akıllı telefonun ikinci modelinin işlemcisi ise, Helio X30 olacak ve bu ikinci modelde 128 GB’lık bir dahili hafıza sunulacak. Birinci model de, 64 GB’lık dahili hafıza sunuluyor.

Yuvarlak arka ekranlı Meizu X2 ortaya çıktı

Gelelim, yeni olarak ortaya çıkan Meizu’nun Meizu X2 adını verdiği akıllı telefona. Yeni akıllı telefon ile ilgili şu an için herhangi bir teknik detay paylaşılmadı ancak Meizu X2 için bazı görseller ortaya atıldı. Bu ortaya çıkan görsellerden elde ettiğimiz bilgilere göre, cihazın arka yüzünde yuvarlak bir ekran bulunuyor. Ancak, bu ekranın Meizu Pro 7’deki ikinci ekran gibi bir işlevi sunabilecek mi bilemiyoruz. Meizu X2’de bulunan yuvarlak ikinci ekranın sadece batarya durumu, tarih, gelen aramalar ve saat gibi öğeler ile ilgili bildirimleri bulunduracağı düşünülüyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...