Akıllı telefon Nokia 8’in Avrupa satış fiyatı ortaya çıktı

Date:

Nokia 8 akıllı telefonun Avrupa satış fiyatı belirlendi

Nokia 8 Fiyatı ne kadar olacak?

Uzun bir aradan sonra akıllı telefon pazarına hızlı ve iddialı bir şekilde geri dönüş sağlayan Nokia’nın akıllı telefonları ile ilgili her gün bir yeni haber geliyor. Nokia 8 fiyatı hakkında birçok tahminler duyduk. Nokia’nın akıllı telefonu Nokia 8 hakkında ise bugüne kadar birçok haber yayımlandı. Bugün ise, Nokia 8 kaç TL merak edenler için Nokia 8’in Avrupa satış fiyatını araştırdık. Nokia’nın beklenen modellerinden biri olan Nokia 8 satış fiyatı ne kadar olacak?

Nokia 8 Kaç TL

Nokia 8 Kaç TL olacak ?

Nokia, yeni akıllı telefonu Nokia 8’i yaklaşık iki hafta sonra, yani 16 Ağustos 2017 tarihinde tanıtıma çıkaracak. Akıllı telefonun tanıtıma çıkmadan önce, Avrupa satış fiyatı basına sızdırıldı. Yüksek fiyat etiketine sahip olması beklenen akıllı telefon Nokia 8 fiyatı oldukça makul rakama sahip. Nokia 8 satış fiyatı yaklaşık olarak 520 Euro olacak. Yani Nokia 8 kaç TL diyorsaniz yaklaşık 2169TL civarında. Bir de, hatırlayacağınız üzere, Nokia 8’in siyah renkli bir sürümü olacaktı. Siyah sürüm Nokia 8 fiyatı da, 517,42 Euro olarak belirlendi.

[irp posts=”20607″ name=”Nokia 8 akıllı telefon iris tarayıcısı ile piyasaya çıkacak”]

Nokia 8 ne zaman satışa çıkacak ve özellikleri neler olacak?

Nokia’nın yeni akıllı telefonu Nokia 8’in özellikleri nelerdi bir hatırlayalım. Akıllı telefon Nokia 8, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden alacak. Cihazın, 5.7 inç’lik SUPER AMOLED bir ekranı olacak ve 2560 x 1440 ekran çözünürlüğü de kullanıcılarına sunulacak. Akıllı telefonun ortaya çıkan özellikleri arasında, cihazın kavisli bir ekran yerine düz bir ekrana sahip olarak piyasaya çıkacağı yönünde.

Nokia 8 Fiyatı ne kadar?

Nokia 8’in kamera özelliklerine bakacak olursak da, cihazın ortaya çıkan görsellerinden elde edilen sonuca göre, kamera kısmında 24 megapiksel çözünürlüğünde OIS ve Super EIS desteği ile bulunacak ve akıllı telefon 12 megapiksel çözünürlüğünde bir de ön kameraya sahip olacak. Öte yandan, Nokia 8 iki ayrı depolama seçeneği ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bunlar, 64 GB ve 128 GB dahili depolama alanına sahip seçeneklerdir.

Nokia 8 ne zaman satışa çıkacak

64 GB ve 128 GB olmak üzere iki ayrı depolama seçeneği sunan Nokia 8, ayrıca, 256 GB depolama alanına kadar da destek sunabiliyor. Kutusundan, Android 7.0 Nougat işletim sistemi yüklü olarak Nokia 8, 8 GB RAM ile desteklenecek. Ve, bir diğer sızıntıya göre de akıllı telefonda bir de parmak izi okuyucu sensörü ve iris tarayıcısı yer alacak. Şimdilik, bilgilerin kesinleşmesi adına akıllı telefonun tanıtım tarihi olan 16 Ağustos’u bekliyoruz.

 

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...