Merakla beklenen akıllı telefon; Galaxy Note 8’in çıkış tarihi açıklandı

Date:

Galaxy Note 8, 23 Ağustos’ta kullanıcıları ile buluşuyor

Samsung, geçen yıl yaşamış olduğu Galaxy Note 7 faciasının izlerini kapamak adına adeta ter döküyor. Bu izleri kapamak için birbiri ardına çıkardığı akıllı telefonları, kullanıcıları tarafından beğeni topladı. Ama, Samsung tamamen bu lekeden kurtulmak için yeni piyasaya çıkaracağı Galaxy Note 8 üzerinde çalışmalara başladı. Erken bir tarihte satışa sunulacağı düşünülen akıllı telefon için kesin bir tarih açıklandı. Galaxy Note 8, 23 Ağustos’ta raflardaki yerini alacak. Böylelikle, Ağustos ayı içerisinde piyasaya çıkması beklenen iPhone 8’e de rakip olmuş olacak.

Koreli dergi The Bell’in raporların göre, Galaxy Note 8’in çıkış tarihi 23 Ağustos olarak kesinleştirildi. Ayrıca, bu rapora göre, Samsung 23 Ağustos’ta New York’taki Galaxy Unpacked etkinliği gerçekleştirerek yeni akıllı telefonu Galaxy Note modelini orada açıklayacak. Akıllı telefonun teknik özelliklerine yeniden bir göz atacak olursak, Galaxy Note 8 ekrana gömülü bir parmak izi okuyucu sensörü ile birlikte geliyor. Ve, akıllı telefonun dahili Bixby tuşu da mevcut olacak.

Galaxy Note 8, 23 Ağustos’ta kullanıcıları ile buluşuyor

[irp posts=”20954″ name=”VR cihazı Oculus Rift, Ağustos ayının sonuna kadar indirimde!”]

Galaxy Note 8, 6.3 inç’lik 3840 x 2160 çözünürlüğünde SUPER AMOLED kavisli bir ekrana sahip. 18:5: 8 en-boy oranında olan akıllı telefonun S Pen desteği de mevcut. Aynı zamanda, geliştirilmiş bir iris tarayıcısı da olacak olan yeni model Galaxy Note 8’de 3.5 mm kulaklık girişi ve USB-C bağlantısı da var. Akıllı telefon gücünü, Snapdragon 835 yonga setinden alacak. 6 GB RAM desteği alan cihaz, 64 GB dahili depolama alanına da sahip olarak kullanıcılarına sunulacak.

Öte yandan, microSD desteği de alacak. Akıllı telefon, kutusundan Android 7.0 Nougat işlemci yüklü olarak çıkacak. Galaxy Note 8 oldukça donanımlı bir şekilde piyasaya çıkacak. IP68 sertifikası da bulunan akıllı telefon, böylelikle toza ve suya dayanıklılığını göstermiş oluyor. Cihazda, hızlı şarj etme ve kablosuz şarj desteği de yer alıyor. Şimdilik elimize ulaşan bilgiler bu kadar. Bizi takipte kalmaya devam edin!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...