Microsoft indirmeden uygulamaları denemenize izin veriyor

Date:

Uygulamaları indirmeye değer mi anlamak için çok daha kullanışlı bir yol.

Google’ın Instant Apps uygulaması gibi indirmeden uygulamaları çalıştırabilmeyi diğer platformlarda da yaşamak ister miydiniz? Merak etmeyin yalnız değilsiniz. Microsoft Playable Ads (Oynatan Reklamlar) uygulamasının erken versiyonunu yayınladı. Bu sayede uygulamaları indirmeden çalıştırarak deneyebiliyorsunuz. Herhangi bir reklama tıklayarak uygulamayı üç dakikalığına kullanabiliyorsunuz. Bu size uygulamayı denerken neyin neye benzediğini deneyimle şansı sunuyor ve önceden yaşadığınız yaptığınız işi bitirmeden çıkma hissini ortadan kaldırmış oluyor. Eğer yeterince uygulamada gezindiğiniz düşünüyorsanız da işiniz bitince Windows Store logosuna tıklamanız yetiyor.

Çoğu oyunun ilk seviyesini bitiremeyeceğinizi düşündüğünüzde bu vakit kısıtı pek de yardımcı olmayacaktır. Ancak karmaşık bir üretkenlik uygulamasında neyin olup bittiğini anlamanıza imkan sağlayacaktır. Bunun dışında, Microsoft’un iddiasına göre bu oynatan reklamlar normal küçük reklamlara kıyasla çok daha iyi iş ortaya çıkarıyor. Ve daha da önemlisi geliştiricilerin bu yeniliği uygulamaya eklemek için sil baştan bir çalışma yapmak yerine “try now” butonu eklemeleri yetiyor. Ondan sonrasını Microsoft kendisi hallediyor. Tebi alışverişlerinin çoğunu Windows Store dışından yapıyorsanız bu size pek yardımcı olmayacaktır. (Merhaba Steam kullanıcıları 🙂 ) Ama bu deneyebilme imkanı sayesinde başka şekillerde görmezden geldiğiniz uygulamaları denemek için bir imkan doğuracaktır. Bunu da göz ardı etmemek lazım.

[irp posts=”9253″ name=”Yakında Windows 10’da masaüstü uygulamalarını yüklemeyi engelleyebileceksiniz”]

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...