Microsoft’un kendine özgü Samsung Galaxy S8’i var

Date:

Microsoft uygulamaları ağırlıkta

Samsung bir süredir Skype, OneDrive, OneNote v.b. Microsoft uygulamasını telefonlarında ve tabletlerinde paket olarak sunuyor. Bununla birlikte Galaxy S8 ile birlikte her iki firma ortaklıklarını bir adım öteye taşıyorlar. Microsoft’un, Samsung Galaxy S8’in Microsoft sürümünü sattığı, Amerika’daki satış mağazalarında bugünden itibaren ön sipariş kabulüne başladığı belirtiliyor.

[irp posts=”7157″ name=”Windows Cloud : Microsoft’un, Chrome OS’e cevabı”]

Tahmin edeceğiniz üzere bu özelleştirilmiş S8 Office, OneDrive, Outlook ve Cortana gibi bir dizi Microsoft uygulaması ile yüklenmiş olacak. Microsoft’un sanal asistanının da telefonda dahil edilecek olması da enteresan zira Samsung’un iki yeni telefonu, Bixby’nin şaşalı tanıtımı eşliğinde yapılmıştı. Fakat eğer Bixby’nin özel bir versiyonunda sıkıntı yaşanacak olursa tabii farklı bir sanal asistanın eklenmesi bu anlamda mantıklı olabilir.

Microsoft’un bir sözcüsü The Verge’e Galaxy S8 ve S8+’nın her ikisinin de Microsoft için özelleştirilmiş olacaklarını söyledi. Microsoft Sürümü telefonlar WiFi’a bağlandıkları anda özelleştirilmiş yazılımların hepsi indirilecek ve kurulacaklar. Galaxy S8’in standart versiyonları halihazırda Office uygulamalarına sahip olmakla birlikte Microsoft Sürümü’nde Outlook ve Cortana olacağı aşikar.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...