Minecraft Marketplace uygulaması kazanç sağlamanıza yardımcı olabilir

Date:

Oynarken üreten kazanacak (cash olarak)

Minecraft: Windows 10 Sürümü ve Minecraft: Pocket Sürümü’nde bulunacak olan Minecraft 1.1 Discovery Update, oyunun en iyi yapımcılarının çalışmalarını ücret karşılığında satabilmelerini sağlayacak olan yeni bir ‘Marketplace (Pazar yeri)’ uygulamasını başlatıyor.

Microsoft ve Mojang’ın bildirdiğine göre bu programın ardında yatan düşünce bazı genç oyunculara, topluluk oluşturucularındaki şahıslara ait içeriklere daha güvenli ve kolay bir şekilde erişim imkanını sağlamak. Marketplace ödemeleri tam olarak uygulamanın içerisinde gerçekleşecek ve böylece toplulukça üretilmiş içeriklere virüs ya da zararlı yazılımlara bulaşmadan ulaşmayı hedefleyenler için ekstra güvenlik ve kolaylık sağlanmış olacak.

[irp posts=”7173″ name=”Pokemon’u Minecraft içinde oynayabilirsiniz”]

Mojang, programı güzel bir başlangıçla gerçekleştirmek için Sphax, Blockworks ve Blockception gibi oyuna en çok ilgi gösteren dokuz mod yapımcısı ile iş birliği başlattı. Bu yapımcılar yeni haritaları ya da texture paketlerini Marketplace’in yeni para birimi olan ‘jeton’lar karşılığında satışa sunacaklar.

Minecraft Realms’in Üretim müdürü John Thornton, harita, skin ya da texture paketlerinin ne kadara satışa sunulacağı sorusuna ‘birkaç dolardan fazla olmayacağını (3.99 ile 4.99 dolar arasında), fakat son sözü yapımcıların söyleyeceğini’ şeklinde cevap verdi.

Minecraft

Faturalarınızı ödemek için Üretkenliğinizi arttırın

Program uygulamaya girdiğinde potansiyel yeni yapımcıların yapmış oldukları çalışmaları websitesine yükleyebilmeleri için öncelikle bir güvenlik araştırmasından geçmeleri gerekecek. Thornton bu işlemin, ekibin, spam yazılımların mağazada birikmelerine engel olmaları için yardımcı olacağına inanıyor.

Farklı platformlarda yaptıkları alışverişlerle oynamayı tercih edecek olan oyuncular, yeni Bedrock Engine sayesinde versiyonlar arasında geçiş yapabilecekler. Bedrock Engine sadece Minecraft’ı nerede oynarsanız oynayın görünümü ve hissiyatın değişmemesini sağlamakla kalmayacak olup, aynı zamanda farklı versiyonlar arasında çapraz platformlarda oynamanıza da imkan verecek.

Peki, Minecraft yapımlarınızdan ne kadar kazanabilirsiniz? Uygulama mağazaya yüklendikten ve Microsoft kendi kar oranını aldıktan sonra yapımcılar her bir satıştan yaklaşık %50 oranında bir kara sahip olabilecekler. Fakat yapımcıların bir günde kaç çalışma satışı yapabileceklerine dair bir açıklamada bulunulmadı.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...