Mitsubishi Yeni Suv Eclipse Cross Özellikleri ve Fiyatı

Date:

Mitsubishi Yeni Suv Eclipse Cross İncelemesi

Mitsubishi, Mart ayı içerisinde SUV Segmentine Eclipse Cross’u katmıştı. İsviçre’de Cenevre’de organize edilen 87.Cenevre Uluslararası Motor Showunda sergilendi. Şimdi ise, sizler için Yeni Suv Eclipse Cross’un özelliklerini ve fiyatını paylaşacağız.

Markanın 2015 yılında tanıttığı konsept hibrit modeli XR-PHEV’in tasarımı üzerine şekillendirdiği Eclipse Cross, ASX’in çok daha sportif ve büyük ebatlara sahiptir. Öte yandan, Eclipse SUV ile birlikte Mitsubishi’nin değişen tasarımına şahit oluyoruz. Modelin ebatlarına baktığımız zaman 4,405 milimetre uzunluğa, 1,805 milimetre genişliğe ve 1,685 milimetre yüksekliğe sahip olduğunu görüyoruz. Bu da Eclipse Cross’un ASX’ten; 110 milimetre daha uzun, 35 milimetre daha geniş ve 60 milimetre daha yüksek olduğu anlamına geliyor. Markanın artık bir karakter oluşturduğu ön ızgarası, oldukça keskin hatları ve LED gündüz farları ön taraftan Eclipse Cross’un oldukça dikkat çekici görünmesini sağlıyor. Arka tarafa geçtiğimizde yine XR-PHEV’den gelen ışıklandırma tasarımını görüyoruz. Arka spoyler’ı boydan boya saran stop lamba tasarımı Honda’nın bir dönem Civic hatchback için kullandığı tasarımla benzerlik gösteriyor.

Mitsubishi Yeni Suv Eclipse Cross İncelemesi

Merkezde kokpitin dışarısına entegre edilen multimedya ekranıyla birlikte araç dahilinde sunulan donanımların ve anlık göstergelerin yer aldığı head-up display ilk dikkatimizi çeken parçalar arasındadır. Mitsubishi Eclipse Cross’un sürücüye yardımcı destek sistemlerinde yeniliklerle birlikte beklenen özellikler de gözümüze çarpıyor. Dört tekerlekten çekiş altyapısı elektronik olarak yeniden geliştirilen Eclipse Cross’ta, Lancer EVO’da da yer verilen sürekli süper dört çeker kontrolüne yer veriliyor. Mitsubishi, Eclipse Cross’un kaputunun altında yeni 1.5 litrelik direkt enjeksiyonlu turbo benzinli ve 2.2 litrelik turbo dizel motor seçeneklerine yer veriyor. Gelelim otomobilin fiyatına… Mitsubishi Eclipse Cross, 90.250 TL’dan başlayıp 120.00 TL aralığında satılıyor.

Mitsubishi Yeni Suv Eclipse Cross İncelemesi

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...