Moto E4 ve E4 Plus ultra büyük bir pil ömrü sunuyor, hem de uygun fiyatlarıyla

Date:

Moto E4 ve E4 Plus uygun fiyatları ve özellikleriyle duyuruldu

Dar bütçeli insanlar için uygun fiyatlı bir Moto E4 ve Moto E4 Plus geliyor

Lenovo’nun Motorolası, yavaş ama bir okadar da emin adımlarla bütün akıllı telefon hatlarını güncelliyor. Ve, Motorola bugün akıllı telefonları olan Moto E4 ve Moto E4 Plus’ı fiyatları ve özellikleriyle birlikte duyurdu. Giriş seviyesindeki bu akıllı telefonlar, bütçesi dar olan insanları oldukça memnun edeceğe benziyor. Metal kaplamalı ve uygun fiyatlı bir telefon alacaksanız, Moto E4 serisi işinizi görecektir.

Moto E4, Qualcomm Snapdragon 425 SoC işlemcisinden destek alıyor. Ve, 5 inç HD 720p ekrana sahip. Akıllı telefon, 2GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı ile kullanıcılarını memnun edecek. Bir diğer yandan da 2800 mAh çıkarılabilir bataryası ile uzun süre kullanım deneyimi sunacak. Arka kamerası 8 mega piksel ve ön kamerası da 5 mega piksele sahip. Aynı zamanda, Android 7.1 Nougat sürümünü de oldukça performanslı bir şekilde çalıştırabiliyor.

Moto E4 ve E4 Plus uygun fiyatları ve özellikleriyle duyuruldu

Gelelim, en iddialı ve en üstün akıllı telefon olan Moto E4 Plus’a. Mükemmel bir bataryaya sahip olan akıllı telefon, 5,000 mAh ultra büyük bir pil ömrüne sahip. En çok konuşulan özelliklerinden biri. Telefon, 5,5 inçlik HD 720p ekrana sahip ve dört çekirdekli 1,4 GHz Snapdragon 427 SoC işlemcisinden güç alıyor. Moto E4 Plus, 2 GB RAM kapasiteli ve 16 GB veya 32 GB ROM kapasitelerini barındırıyor. Ayrıca akıllı telefon, hızlı şarj akışı sağlamak için 10W hızlı bir şarj cihazına sahip. Telefonunu ellerinden düşürmeyenler için mükemmel bir özellik. Çünkü bu demek oluyor ki, 5,000 mAh büyük bir bataryayı minimum 1 gün, maksimum ise 3 gün kullanabilirsiniz. Ve, Moto E4 Plus’ın arka kamerası 13 megapiksel ve ön kamerası da 5 megapiksel. Parmak izi sensör özelliği, Moto E4’te bulunmayacak ancak Moto E4 Plus bu özelliğe sahip olacak.

Peki, bu özelliklere sahip olan Moto E4 ve Moto E4 Plus akıllı telefonların fiyatı nedir? Moto E4 akıllı telefonunun fiyat etiketi 130 dolar. Üst model olan Moto E4 Plus’ın fiyat etiketi ise, 180 dolar. Oldukça ucuz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...