Moto Z2 Force Edition resmi olarak duyuruldu!

Date:

Motorola, yeni akıllı telefonu Moto Z2 Force Edition’ı duyurdu

1928’den beri Motorola, iletişim ve elektronik alanlarında icat eden ve aynı zamanda üreten bir firmadır. Son zamanlarda, sosyal medyada da adından sıkça bahsettiren Motorola, yeni akıllı telefonu Moto Z2 Force Edition’ın duyurusunu resmi olarak gerçekleştirdi. Geçtiğimiz ay içerisinde de şirket, Moto Z2 Play modelinin duyurusunu yapmıştı. Bu, yeni akıllı telefon Moto Z2 Force Edition, birçok özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarabildi. Gelin, beraber duyurusu resmi olarak yapılan akıllı telefon Moto Z2 Force Edition’nun teknik özelliklerini inceleyelim.

Teknoloji devi sayılan Motorola, geçtiğimiz ay duyurusunu yaptığı Moto Z2 Play adlı akıllı telefonunun yanına bir yenisini daha ekledi. Z2 serisine yeni model dahil etmek için çalışmalar yapan Motorola, Moto Z2 Force Edition ile oldukça iddialı bir şekilde çıkış yapacak gibi görünüyor. Motorola’nın yeni cihazının ekranı, 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlük ile kullanıcılarına sunulacak. Öte yandan, akıllı telefon POLED bir ekran ile de darbelere göğüs gerecek. Telefonun kasasına gelecek olursak da, kasa, 7000 serisi alüminyumdan üretiliyor.

Motorola, yeni akıllı telefonu Moto Z2 Force Edition’ı duyurdu

[irp posts=”21718″ name=”ASELSAN, Malezya’da yeni bir şirket kurdu”]

Motorola’nın yeni akıllı telefon Moto Z2 Force Edition, 4 GB RAM ile desteklenecek ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Ayrıca, kullanıcıları için Motorola, microSD kart desteği de sunacak. Böylelikle, kullanıcılar, depolama alanı yükseltme şansını elde edecekler. Akıllı telefon Moto Z2 Force Edition gücünü de, Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden alacak. Telefonun pil kapasitesi ise, 2730 mAh’lık bir bataryadan oluşuyor.

Gelelim kamera özelliklerine, akıllı telefonun arka panelinde tam iki adet 12 megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 diyafram aralığında bir kamera yer alıyorken, akıllı telefonun ön panelinde ise, 5 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Cihazda, Moto Mods’lar ise oldukça iyi bir şekilde çalışıyor. Öncelik olarak, akıllı telefon Moto Z2 Force Edition, ABD’de satışa sunulacak. Daha sonra ise, Brezilya, Avrupa, Ortadoğu, Meksika ve Afrika’daki ülkelerde de satışa sunulacak. Şu an için akıllı telefonun çıkış tarihi konusunda bir tarih verilmedi. Yeni bilgiler elimize ulaşır ulaşmaz sizleri bilgilendireceğiz. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...