Moto Z2 Play’in lansmanı öncesinde yapılan tam özellik sızıntısı

Date:

USB Type-C giriş

Lenovo’nun kendi yaptığı açıklamayı da içeren Moto Z2 Play ile ilgili bir dizi sızıntı yaşandı. Modelin önümüzdeki ay içerisinde açıklanması bekleniyor. Fakat yapılan yeni bir sızıntı, lansman öncesinde telefonla ilgili hemen hemen her şeyi açığa çıkardı. Her ne kadar bugüne değin gezinen söylentiler birbirleriyle çelişki arz ediyor olsalar da, yeni sızıntı cihazla ilgili renk seçenekleri ve diğer konular hakkında yapılan bir çok söylentiyi doğrular nitelikte. Bununla birlikte her zamanki gibi belirtmek isteriz ki bu söylentiler her daim isabetli olmayabilir. Bu nedenle de teenni ile karşılaşmak yerinde olur.

[irp posts=”14971″ name=”Siz siz olun, 2018’den önce Bluetooth cihaz almayın!”]

Kaynağa göre yeni sızdırılan bilgi Moto Z2 Play’in 5.5-inch IPS full HD ekrana sahip olacağını doğruluyor. Ekranınn alt bölümünde bir adet parmak izi okuyucusu, üst tarafa ise 5-megapixel’lik bir kamera gömülü olacak. Cihazı ters yüz ettiğiniz zaman karşınıza bir adet dual-LED flash’ı olan 12-megapixel kamera çıkacak. İşte bu kameranın en büyük özelliği, 4K çözünürlüğünde video çekimleri yapabilecek olması. Siyah-gri, beyaz-sarı ve beyaz-gümüş renklerinde temin edilebilecek olan modelin görünür aksamının yanında

iç donanım

itibariyle bir adet 2.2 GHz’e arttırılmış, 64-bit SoC’li Snapdragon 626 işlemcisi, 4GB RAM’i ve 64GB’a kadar dahili hafızası bulunuyor. Daha fazla depolama alanı için bir adet de micro-SD irişi bulunan cihaz için maximum kart büyüklüğü belirtilmemiş. Gigabit WLAN, Bluetooth 4.2, NFC gibi diğer bir takım özellikler de listelenen özellikler arasında yer alıyorlar. Cihazın bazı varyasyonları dual-SIM işlevini (ülkeye göre) destekliyor. Bununla birlikte ülkeye göre değişkenlik gösterebilecek diğer özellikler arasında örneğin batarya tipi de bulunuyor. Bu sızıntıya göre cihaz, 3,000 mAh bataryaya sahip olacak. Fakat TENAA’nın yapmış olduğu listelemede ise cihazın Çin versiyonunda bulunan bataryanın 2,820 mAh olacağı belirtiliyordu. Öyle ya da böyle kesin olan bir şey var ki cihazın üzerinde şarj için bir adet USB Type-C giriş bulunacak.

Yazılım bazında ise cihazın sınırlı stoklarda Android 7.1.1 Nougat üzerinde çalışacağı bekleniyor. Moto Mod’ların da Moto Z2 Play’lerle destekleneceği, fakat bunun da yine ülkeye göre değişkenlik göstereceği söylentiler arasında.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...